Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szeret velem veszekedni...

Miért szeret velem veszekedni a barátnőm?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel már ovis korunk óta ismerjük egymást, sok mindenben különbözünk, ő például nagyon szeret politikáról és történelemről beszélgetni, míg engem ezek hidegen hagynak. Ő mégis állandóan elkezd a politikáról beszélni, elmondja a véleményét valamiről, majd mikor én is elmondom az enyémet, konkrétan leordítja a fejemet, hogy "hát ez hülyeség", és akár az utca közepén vitatkozik velem. Persze, lehet hogy hülyeség, amit mondok, mert nem értek az ilyenekhez, és nem is érdekel, ezt már százszor elmondtam neki, de látom rajta, hogy élvezi a vitatkozást velem, szereti bizonyítgatni, hogy ő ért ehhez és neki van igaza. Nekem pedig már tök elegem van abból, hogy tisztára hülyének néz, csak mert hidegen hagy a téma. Szerintetek mit kéne vele tennem, hogy elfogadja az én véleményemet is, vagy hogy ne kezdjen mindig vitatkozni velem nevetséges dolgokon?

17/L

2017. okt. 3. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:

A sunyi módszer: játsszd el te is vele ugyanezt olyan témában, amihez te értesz jobban. Ha nem tetszik neki, közöld vele, hogy pont ilyen az is, amit ő csinál. Folytasd addig, amíg kezdi visszafogni magát.

A korrektebb módszer: valahányszor politikáról akar beszélni, mondj valami ilyesmit: légyszi hagyjuk ezt a témát, mert úgysem értünk egyet sosem, nincs kedvem/energiám vitatkozni, amikor értelmesebb dolgokkal is foglalkozhatnánk.

2017. okt. 3. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert olyan mint az okoska a hupikek torpikekbol. Be akarja bizonyitani hogy o milyen okos.
2017. okt. 3. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, kellene másik barátnő, nem azért van csak veled, mert elnyomhat, meg uralkodhat rajtad?

Nekem is volt egy olyan barátom, aki csak azért akaszkodott rám, hogy hülyének érezhessem magam mellette, és többször is közölte velem, milyen jól érzi magát nálunk, de nem tudja megmondani, miért.

Aztán szépen elküldtem a francba....

2017. okt. 4. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!