Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szeret O engem kicsit is?

Szeret O engem kicsit is?

Figyelt kérdés
Van egy baratnom, fel eve ismertem meg, mikor az osztalyomba kerult. Baratsagunk nehezen indult, de egy honap mulva mar elvalaszhatatlanok lettunk. O nepszeru, szep, omladoznak erte a sracok, En az ellentettje vagyok. Utalom a baratait, O is az En nehany regi haveromat. Ez gyakori vita-tema koztunk, de eddig mindig meg tudtuk beszelni. Azonban a 3. baratunk, a harmas baratsagunk harmadik tagja nemreg eloterbe kerult, es a "legjobb baratnom,, mar csak vele foglalkozott. En ezt megelegelve uj baratno utan neztem,talaltam is... A volt baratosnem egyik titkolt ellenseget. Ez a lany kedves velem, megert, erdeklem Ot. Erre az exbaratno szerint most En vagyok a hibas a baratsag megromlasaert... Szeretett O engem valaha?
2017. jún. 9. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Meg kéne próbálnod megbeszélni vele a dolgot. Ha meg nem hajlandó rá, akkor valószínűleg csak az fáj neki, hogy elvagy nélküle is.
2017. jún. 9. 22:32
 2/2 anonim ***** válasza:
kit érdekel. foglalkozz a jelennel és a jövővel.
2017. jún. 10. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!