Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért lettem ilyen magamba...

Miért lettem ilyen magamba forduló?

Figyelt kérdés
10. -es gimis vagyok, ez a 2. évem, hogy ebbe a suliba jöttem, és még mindig nincsenek barátaim. Az ált suliban volt/van egy legjobb barátnőm, vele csak úgy elrepült az a pár év. Még most is jóban vagyunk csak keveset találkozunk. De egyszerűen nem találok itt barátokat, vannak, de ez inkább ilyen felszínes, egymás mellett ülünk stb. De úgy konkrétan senkivel sem vagyunk olyan jóban, ezáltal nagyon magambaforduló lettem. Alig mesélek otthon, alig várom, hogy hazajöjjek. Nem azért mert nem szeretem őket, inkább csak hidegen hagynak. Ma találkoztam a legjobb barátnőmmel, és olyan jó volt, tényleg mint régen. Ő mesélte is, hogy jajj 3 an vannak barátnők stb. Igazából nem is tudom, hogy itt mit is akarok kérdezni tőletek. Csak "remélem" hogy valakinek volt ehhez hasonló problémája, és pár jó tanáccsal ellát

2017. szept. 30. 18:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom, nem tudom mennyire tudsz megbízni az emberekben, de nekem pl ez volt a bajom, hogy nem éreztem azt hogy érdemes lenne energiát ölni azokba az emberekbe akik körülöttem vannak. Nem volt igazam, mert végül önnan lett az egyik legjobb barátom, de ettől függetlenül sok időbe telt amíg hajlandó voltam esélyt adni nekik. Próbálj meg kicsit nyitottabb lenni, és ne azt várd hogy olyanok legyenek és hogy olyan legyen velük mint a legjobb barátnőd(del) :) Ha pedig csak szimplán nem találsz köztük olyat aki szimpi, keress valami jó hobbit, amivel lekötheted magad. Ne keseredj el, ha van egy ilyen jó barátnőd, biztos nincs veles különösebb baj!
2017. szept. 30. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!