Hogyan kell barátkozni? :/
Igen, muszáj ezt így feltenni. :(
22 éves srác vagyok és ott tartok, hogy soha nem vtak barátaim, soha nem volt bnőm se.
Nem értem az emberi kapcsolatokat, nem tudom mi a barátság vagy a szerelem. Én nekem már vtak szimpatikus emberek, vtak akiket szerettem, de engem sosem szerettek.
Jelenleg dolgozom, de nem fogadnak be a munkatársak. Ma is együtt mentek haza vagy mentek sörözni. Engem meg senki nem hívott :( Suliba is járok, de ott se beszélek senkivel, soha senki nem ül melettem. Ki van zárva, hogy ott legyenek barátaim, mert korábban az osztálytársaim elárultak. :(
Nem sokára szülinapom lesz, utána karácsony, szilveszter és mindig egyedül töltöm ezeket itthon. Mindigh mindent egyedül csinálok. :(
Elég ronda vagyok és nincsen humor érzékem, nem tudok nyitni az emberek felé. Nagyon sokszor próbálkoztam már, de mindig az az eredmény, hogy nem érdeklődnek felőlem, viszont azt meg látom, hogy másokkal meg nyitnak :(
MMit tegyek? Hogyan barátkozzak? :(
22/F
Mi az a vtak, és a mindigh???
Az oké, hogy ronda vagy az ellen nem tudsz mit tenni, de ne légy már igénytelen...
És amúgy mit vársz? Mindenki kezdjen eo veled barátkozni, mert Te nem tudsz nyitni az emberek felé?
Van egy rissz hirem. Ha meg sem próbálod, akkor még qrva sok szülinapot, karácsonyt, és szilvesztert fogsz egyedül tölteni....
Nah, essünk neki mègegyszer... próbálkozom barátkozni csak nem akar senki :(
Azok meg elírások :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!