Mit csináljak ha nincsenek barátaim?
Nagyon sokat agyaltam rajta hogy mért nincsenek komolyabb barátaim , nem csinálok általában semmi rosszat , nem vagyok szegeny jo cuccokba jarok , mindenki fele nyitott vagyok stb...
Gondolkodtam az ongyilkossagon is mivel ugy erzem hogy semmi ertelme az eletemnek es minden napom szenvedes...
Meg tetszik is az osztalytarsam (biszex vagyok) es en probalok fele kozeledni es probalok kisebb celzasokat adni de nemtudom , o az a tipus aki egyszer ilyen egyszer olyan : volt olyan amikor azt mondta hogy a legjobb baratja vagyok , de volt olyan is amikor ruhellt !
A fiu is szerintem biszex mert hat b*zis egy kicsit , ma peldaul alrol beszelt nekem hogy beakarja a hajat festeni kekre vagy rozsaszinra (nem tudom eldonteni 100%osan hogy szivatott e vagy nem de inkabb az utolso) .
Irj nyugodtan privatba
14f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!