Miért nem szólt erről nekem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Egyik legjobb baràtnőm megismerkedett egy pasival akibe régen szerelmes voltam igaz màr nem .Ezt el is mondtam neki és mikor nekem pasim lett akkor elkezdett ismerkedni vele.2017. szept. 3. 17:21
1/4 A kérdező kommentje:
Szóval tudott a barátnőm erről és nem hozta fel a témàt .
2017. szept. 3. 17:23
2/4 anonim válasza:
Lehet nem tartotta lényegesnek, mert még csak ismerkednek és neked úgyis van más. Lehet csak akkor akarta megmondani, ha lesz valami. Miért nem kérdezed meg tőle? Miért zavar ez téged?
3/4 anonim válasza:
Mert félt hogy hisztizni fogsz, hogy hogy merészel olyannal összejönni akibe te régen szerelmes voltál, még ha gondolom semmi nem is volt köztetek a pasival csak te rajongtál érte. Főleg ha még csak ismerkednek és nem komolyabb.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen ezen én is gondolkodtam .Csak még ő mondta nekem anno hogy a baràtnő exe tabu.Az igaz hogy nem jàrtam a pasival csak furcsa volt ez így .
2017. szept. 4. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!