Bulizósok! Ti megértenétek, ha egy barátotok többet nem akarna bulizni?
Figyelt kérdés
Régen mentem mindig, minden héten, akár kocsmába, akár szórakozóhelyre, mindig tele voltam energiával és szívesen ittam. Na, ez megszűnt. Már nem akarok egyáltalán, max évi 1x-2x. Az alkoholt nem kívánom, a sokáig fent maradás (éjfélnél tovább) már nem megy.
Ez kb. egy éve van így, de csak pár hónapja merek nemet mondani a bulimeghívásokra. Nos, van egy pár barátom, aki nem igazán érti meg, és még mindig hív, aztán megsértődik, ha nem megyek.
Ti megértenétek az ilyet?
2017. aug. 25. 10:33
1/3 anonim 

válasza:

Én igen, mert ha valaki tényleg a barátom, akkor más programokon is jól tudunk szórakozni.
2/3 anonim 

válasza:

Akinek ez jelenti az összes szórakozását, hogy bulizik, meg kocsmákba jár, az egy alja proli. Én nem barátkoznék ilyenekkel. Most legalább kiderül kik az igazi barátaid.
3/3 anonim 

válasza:

Ilyen ez. 17-25 évesen azt terveztük,hogy nem savanyodunk be sose, 28 évesen este 8kor megbeszéltük megyünk bulizni 10 kor meg lemondtuk és már csak havonta mentünk aztán még ritkábban. Ilyen felnőni.....szóval igen meg lehet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!