Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti megértenétek, ha a volt...

Ti megértenétek, ha a volt legjobb barátnőtök azt mondaná, nem akar többet találkozni veletek?

Figyelt kérdés

Általános iskolában voltunk legjobb barátnők, sülve-főve együtt voltunk. Jöttek a gimis évek, nem ugyanabba a suliba kerültünk, de próbáltunk rendszeresen találkozni. Ahogy az lenni szokott, egyre ritkábban jöttek össze a találkák, de még minden rendben volt.

Aztán elkezdtünk teljesen más irányba változni, mára már ott tartunk, hogy rendszeresen kínos csend van közöttünk, de neki ez nem tűnik fel! Én viszont borzasztóan érzem magam a társaságában, és nem hiszem el, hogy ezt mondom, de már nem is akarok találkozni vele, kedves lány meg minden, de már nem vagyunk egy hullámhosszon.

Hogyan közöljem vele a tényeket?

2014. jan. 17. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kínos csend? akkor te félre értelmezed a barátságot. Én a barátaimmal sosem ülök kínos csendben, maximum csendben, de azzal szerintem nincs semmi baj.(szoktunk beszélgetni is, játszani, együtt programok stb.., de ha épp nincs egymásnak mondanivalónk csak élvezzük a másik ottlétét akkor nem tudom minek jártatni a szád egész nap. Valószínűleg a barátnőd tudja mi az a barátság te meg nem. Még hogy nem veszi észre....
2014. jan. 17. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
1# voltam egyébként a kérdésedre válaszolva csak mond meg neki amit érzel...az őszinteség a legjobb amit tehetsz.
2014. jan. 17. 22:25
 3/5 anonim válasza:
100%
Ha ilyen helyzetbe kerulnek megkerdeznem tole egy komolyabb beszelgetes alkalmaval, erez e vmi valtozast a kapcsolatotokban az utobbi idoben... Ha igen, o is erzi, akkor lehet tovabb menni a beszelgetesben... Ha nem erez valtozast, mondd el neki, hogy marpedig van, es ha szeretne a baratsagotokat fentartani talaljatok valami megoldast mert neked ez igy nem jo... Ha legjobb baratok voltatok ennyit meger, nem?
2014. jan. 17. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha jelent valamit ez a barátság számodra, akkor a legközelebbi kínos csend tökéletes lehetőséget jelent, hogy helyrehozd.

Mert ez így nagyon úgy hangzik, hát, rendszeres kínos csendek, akkor feladom, és inkább ne is találkozzunk.A jó barátságokért néha be kell vetni a közös problémamegoldást.

2014. jan. 17. 23:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez olyan barátság, ami régen nagyon jól működött, de mára már kimerült, és nem lehet többet kihozni belőle. Megváltoztunk, őt a pletykák érdeklik, hogy kivel mi történt, én meg a fontosabb dolgokkal foglalkozom.

Mindkettőnknek vannak más barátaik.

2014. jan. 17. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!