Úgy érzem, hogy legjobb barátnőm össze akar vkivel hozzni, mit tegyek?
Bár benne vagyok a korban (21),de nem szeretnék párkapcsolatot.Többször is hallottam ahogy előttem! barátnőm beszélget valószínű egy fiúval rólam.
Többször is mondta,hogy majd ő össze hoz egy fiúval.
Mondtam neki többször is,hogy nem akarok párkapcsolatot,na meg így,hogy vkit be is szervezne.
Ti mit tennétek a helyemben?
De úgy,hogy tényleg nem akartok kapcsolatot.
Amiért nem szeretnék az az,hogy félek is,meg időm se sok, rengeteget dolgozok,amikor nem dolgozok itthon kell segítenem a szüleimnek.Van egy kutyám akiről szintén gondoskodnom kell.Lehet kifogásnak tűnnek,de ez az igazság.Örülök,hogy barátnőmmel tudok tölteni időt,bár időnként vele is nehezen jön össze egy-egy találkozó.
lemaradt..
Szóval nincsen neki barátja,hogy esetleg amit első válaszoló írtál az igaz lenne.Mellesleg ő hív el többször,hogy velem akar lenni.
Én is úgy vagyok,hogy max össze ismerkedek a fiúval. Csak tudom,hogy ezek sose sülnek el jól.Régen más barátok próbáltak ilyeneket,sose jött be ez a "össze hozlak egyik haverommal" dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!