Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » "Meglátta benned a szépet"....

"Meglátta benned a szépet". Ezzel a mondással mi a baj?

Figyelt kérdés

Biztos rossz kategória, de nem találtam jobbat. Szóval a legjobb barátnőmet elhívta randira a kiszemeltje, beszélgettünk és szóba került a magasságuk közti különbség (elég nagy), elkezdett rajta sopánkodni, mire én valahogy ennyit mondtam neki: mit aggódsz? Nrm a magasságotok számít, ez a fiú meglátta benned a szépet, örülj neki.

Erre megsértődött rám, hogy ilyet mondtam neki. Jogosan szerintetek?

2017. aug. 16. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Ezt a kifejezést a nem túl előnyös külsejű de kedves emberekre szokás használni.
2017. aug. 16. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a hangsúly is fontos egy ilyen mondatnál. Hol hangsúlyoztad?
2017. aug. 16. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez elégbrosszul veszi veszi ki magát egy komplexusos embernél. Biztosan nagyon fájó pont ez neki, mert egy kis öniróniával el is viccelhette volna.
2017. aug. 16. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez akár úgy is hangozhatott, mintha azt mondtad volna, hogy ne válogasson, örüljön, hogy valakinek tetszik és szóba áll vele. Lehet, hogy nem így gondoltad, de akkor ezt tisztázd vele.
2017. aug. 17. 04:43
 5/6 anonim ***** válasza:
A kijelentésed feltételezi hogy elég csúnya mivel nem egyértelműen szép, hanem keresni kell benne a szép dolgokat.
2017. aug. 17. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy adag trágyában is meglátja százezer légy a szépet.

Így már érted?

2017. aug. 17. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!