"Meglátta benned a szépet". Ezzel a mondással mi a baj?
Figyelt kérdés
Biztos rossz kategória, de nem találtam jobbat. Szóval a legjobb barátnőmet elhívta randira a kiszemeltje, beszélgettünk és szóba került a magasságuk közti különbség (elég nagy), elkezdett rajta sopánkodni, mire én valahogy ennyit mondtam neki: mit aggódsz? Nrm a magasságotok számít, ez a fiú meglátta benned a szépet, örülj neki.
Erre megsértődött rám, hogy ilyet mondtam neki. Jogosan szerintetek?
2017. aug. 16. 22:20
1/6 anonim válasza:
Ezt a kifejezést a nem túl előnyös külsejű de kedves emberekre szokás használni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a hangsúly is fontos egy ilyen mondatnál. Hol hangsúlyoztad?
3/6 anonim válasza:
Ez elégbrosszul veszi veszi ki magát egy komplexusos embernél. Biztosan nagyon fájó pont ez neki, mert egy kis öniróniával el is viccelhette volna.
4/6 anonim válasza:
Ez akár úgy is hangozhatott, mintha azt mondtad volna, hogy ne válogasson, örüljön, hogy valakinek tetszik és szóba áll vele. Lehet, hogy nem így gondoltad, de akkor ezt tisztázd vele.
5/6 anonim válasza:
A kijelentésed feltételezi hogy elég csúnya mivel nem egyértelműen szép, hanem keresni kell benne a szép dolgokat.
6/6 anonim válasza:
Egy adag trágyában is meglátja százezer légy a szépet.
Így már érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!