Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért románoznak le ilyen módon?

Miért románoznak le ilyen módon?

Figyelt kérdés

Volt egy osztálytársam (most megbukott)és állandóan Románozott és hogy ku*va román...bla.bla.bla

Csángó vagyok!most a fél osztály azért utál mert félig úgymond román vagyok.

Mit tudnék csinálni?

Ja és úgy mondta mintha az én hibám lett volna hogy erdélyt at csatolták romaniahoz!

Nagyon sokat sírtam,még mindig pl.Facén nem merem megjelolni hogy pl.romaniaba vagyok.

Amugy most mentem az osztalyba

14/l

2017. aug. 12. 19:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
vegyesházasságból vagy?
2017. aug. 12. 20:06
 2/14 A kérdező kommentje:

Mivan?

Az mit jelent ?

2017. aug. 12. 20:07
 3/14 anonim ***** válasza:
97%

Egy hülye ne akadályozzon semmiben sem.

Mindenkit azzal bántanak, amivel azt gondolják, hogy lehet. Aki szemüveges, azt azzal. Aki vörös hajú, azt azzal. Aki duckóbb, azt azzal. Stb.

2017. aug. 12. 20:08
 4/14 anonim ***** válasza:
12%
Azt kerdezték, hogy az egyik szülőd szőrös talpú (román), vagy mind a 2 szülőd erdélyi magyar...?
2017. aug. 12. 20:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy nehéz, de próbálj meg nem foglalkozni vele, ez egy egyszerű rasszista köcsög. Azok szintén, akik az osztályodból emiatt utálnak. Sokat nem tudsz vele csinálni, előbb utóbb abbahagyják remélhetőleg. Ha mégsem, akkor küldd el őket a rákba, vagy hangsúlyozd ki az ő hibáikat, amikről nem tehetnek, így talán rájönnek, mekkora hülyeség amit csinálnak. Végső esetben szólj felnőttnek, biztos tud kezdeni velük valamit.
2017. aug. 12. 20:34
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Ne is foglalkozz vele, nekem az ük-nagyapám származott Erdélyből és román vezetékneve volt, ami anyukámig öröklődött, így pl. diplomavédésen nemrég úgy kezdtük a beszélgetést egy doktorissal, hogy mocskos román vagyok? :D Egyszerre többen rákiáltottak a tanárok közül, hogy kifelé...

Sajnos nem tudsz vele mit kezdeni, max hozzájuk vágsz egy történelem könyvet, hogy Magyarország része volt Erdély, te is magyar vagy.

2017. aug. 12. 20:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy tudatlan sutyerák bunkó a volt osztálytársad. Nyugi. Ha mondjuk Debreceni vagy Kecskeméti lennél, akkor meg leparasztoznának. Igyen gyökerek ezek.
2017. aug. 12. 20:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, a sok suttyó nem bírja elviselni, hogy ősi magyar közegből, Erdélyből származol, székely MAGYAROK közül. Legyél rá büszke! :) Egyébként melyik székelységet képviseled? :) Moldvai csángó, gyimesiek, csíki?
2017. aug. 12. 20:58
 9/14 A kérdező kommentje:

Mindkettő szülőm moldvai csángó

De azt sem értem hogy miért engem hibaztatnak hogy Románia ''elvette,, Erdélyt ? Igy mondta ,,mocskos,ku*va román elvettétek a földünket hülye p*csa."

2017. aug. 13. 07:39
 10/14 anonim ***** válasza:
de miből gondolja hogy román vagy? a neved romános? azt csak tudja h romániában sok magyar él
2017. aug. 13. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!