Miért románoznak le ilyen módon?
Volt egy osztálytársam (most megbukott)és állandóan Románozott és hogy ku*va román...bla.bla.bla
Csángó vagyok!most a fél osztály azért utál mert félig úgymond román vagyok.
Mit tudnék csinálni?
Ja és úgy mondta mintha az én hibám lett volna hogy erdélyt at csatolták romaniahoz!
Nagyon sokat sírtam,még mindig pl.Facén nem merem megjelolni hogy pl.romaniaba vagyok.
Amugy most mentem az osztalyba
14/l
Mivan?
Az mit jelent ?

Egy hülye ne akadályozzon semmiben sem.
Mindenkit azzal bántanak, amivel azt gondolják, hogy lehet. Aki szemüveges, azt azzal. Aki vörös hajú, azt azzal. Aki duckóbb, azt azzal. Stb.

Ne is foglalkozz vele, nekem az ük-nagyapám származott Erdélyből és román vezetékneve volt, ami anyukámig öröklődött, így pl. diplomavédésen nemrég úgy kezdtük a beszélgetést egy doktorissal, hogy mocskos román vagyok? :D Egyszerre többen rákiáltottak a tanárok közül, hogy kifelé...
Sajnos nem tudsz vele mit kezdeni, max hozzájuk vágsz egy történelem könyvet, hogy Magyarország része volt Erdély, te is magyar vagy.

Mindkettő szülőm moldvai csángó
De azt sem értem hogy miért engem hibaztatnak hogy Románia ''elvette,, Erdélyt ? Igy mondta ,,mocskos,ku*va román elvettétek a földünket hülye p*csa."

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!