Barátzónából kilépni ilyen módon?
Hali. Tudom, sok az ehhez hasonló kérdés, de spec. szerintem ilyen nincs még.
Nem vagyok egy elkeseredett ember, nem keresem a miérteket mint sokan.
A helyzet, hogy van 1 lány, akivel barátok lettünk, így is indult, szóval eleve beleestem a barátzónába(már ha tényleg létezik ilyen, szerintem igen). na most, én nagyon megszerettem a belsőjét, oda vagyok érte, nagyon nehéz így, folyton ölelget és a többi. Van barátja, aki elég szarul bánik vele, nem is ez a lényeg.
A LÉNYEG: lehetséges-e megszakítani a kapcsolatot vele egy időre, teljesen, aztán újból a színre kerülni, és esetleg egy új esélyt kaphat-e az egész ez által? Nézhet-e rám férfiként, ha az eltelt idő alatt én is változok egy csomót?(nagyon sok rossz tulajdonságom volt) Nézhet rám férfiként később? Vagy ez veszve van, hagyjam? Ti mit gondoltok?
Köszönöm a válaszokat, és megerősítést! :) Ezt fogom tenni.
Utolsó: igazad van :D Én sajna ilyen vagyok, próbálok leszokni róla :D sőt, már folyamatban van mert volt rosszabb is :D
Esetleg saját sztorik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!