Hisz itt valaki abban, hogy nem véletlenül hoz összes a sors bizonyos embereket az életben?
Figyelt kérdés
Hogy oka van annak, hogy valaki a barátunk, társunk lesz?2017. aug. 9. 20:28
12/14 anonim válasza:
Engem szinte mindig csak pletykásakkal, lehúzókkal, utánzókkal, érdekkeresőkkel hoz össze a sors.
Eddig csak nagyon minimális számu, tiszta szándéku, segitokesz embert ismerek csak, akik általában a ronda, balfék stb kategoria.
Ha nincsenek véletlenek, én miért nem kapok "normális" ismerettségeket/társakat?
Hihetetlen, de csak a kollegáim eddig azok akik jofejek is es minden oké.
13/14 anonim válasza:
Nem hiszek az úgynevezett "Sorsban". Véleményem szerint az, hogy valakivel épp találkoztál aki végül meghatározó karaktere lesz az életednek (ne adjisten halálodnak) az pusztán a véletlen egybeesések tömkelege. Te és ő ép akkor voltatok jókor/rosszkor jó/rossz helyen.
14/14 anonim válasza:
Igen,nagyon sokszor tapasztaltam ezt magamon:)
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!