Mit csinálhatnék?
Van két "besztfrendsznek" nevezhető emberke körülöttem.Mindettővel eléggé jóban voltam de az egyik már egy kete kb sz*rik rám a másik meg gyakorlatilag lecserélt az internetes barátjára és egész nap a telefont nyomja hogy vele beszélhessen minthogy inkább fölemelné a seggét és végre kijönne egy pl :normális internet nélküli sétára.Normàlis alatt azt értem hogy nem azzal a gyerekkel beszél közben és nem kezd el random zenét hallgatni headseten (miközben én mellette sétálok!!).Volt olyan is hogy náluk voltam és ő bedugta ismét a headsetét a fülében és hallgatta azt hogy filmet néz a gyerek.Volt olyan hogy eljött aludni de csak azért hogy a wifinken keresztül beszélni tudjon azzal a sráccal.Nagyon elegem van ebből és már tényleg nem tudom mit csináljak😐😐😐😐😐
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!