Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinálhatnék?

Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés

Van két "besztfrendsznek" nevezhető emberke körülöttem.Mindettővel eléggé jóban voltam de az egyik már egy kete kb sz*rik rám a másik meg gyakorlatilag lecserélt az internetes barátjára és egész nap a telefont nyomja hogy vele beszélhessen minthogy inkább fölemelné a seggét és végre kijönne egy pl :normális internet nélküli sétára.Normàlis alatt azt értem hogy nem azzal a gyerekkel beszél közben és nem kezd el random zenét hallgatni headseten (miközben én mellette sétálok!!).Volt olyan is hogy náluk voltam és ő bedugta ismét a headsetét a fülében és hallgatta azt hogy filmet néz a gyerek.Volt olyan hogy eljött aludni de csak azért hogy a wifinken keresztül beszélni tudjon azzal a sráccal.Nagyon elegem van ebből és már tényleg nem tudom mit csináljak😐😐😐😐😐

15/l

#Leszarengem #inkabbvelebeszel #kezdemunni
2017. aug. 2. 22:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jól hangzanak a válaszok, de legyél óvatos. Fiatal vagy és megtéveszthető. Ilyenkor az szokott lenni, hogy teljesen más a belső éned ezért nem vonzod őket. De ez ne nyugtalanítson, mert ez arra mutat, értékeid vannak amit máshol kamatoztathatsz. Van egy hivatalos honlapon a videók között, Hogyan szerezhetek igaz barátokat? Ha meg tudnád nézni, ingyen letölthető jw.org.hu.
2017. aug. 3. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
na itt van már a jehova is...XD
2017. aug. 3. 13:04
 13/14 A kérdező kommentje:
10-es válaszoló attól tartok hogy nem fog megromolni a kapcsolatuk mert még össze is jöttek
2017. aug. 7. 00:26
 14/14 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat☺
2017. aug. 7. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!