Hogyan szerezhetnék több barátot? 17F Budapest környékén élek de Bp-n tanulok már 2 éve
Hello!
Teljes mértékben megértem, amit mondasz, ugyanis mindezt én is átéltem, és átélem most is.
Mindenesetre azt gondolom, hogy az első lépést már megtetted, vagyis bevallottad magadnak, hogy "túl képp senkim sincs". Tudom, ez közhelyesen hangzik, de hidd el, egyáltalán nem mindenki képes erre- sokan inkább hitegetik magukat, mert ez a felismerés borzalmasan fájdalmas. Nyilván, nem ismerlek, de valamiért azt vettem le a soraidból, hogy benned is csak nemrégiben tudatosult.
Továbbá, a helyzet a korod miatt nem túlságosan szerencsés. Mármint nem a te éveid számával van a gond, hanem azzal, hogy a korod-beliek döntő többsége sajnos egyáltalán nem törődik az érzelmekkel (nem csak a szerelemről beszélek), és az értelmes témákról történő beszélgetésekkel is hadilábon áll. A legtöbbek megelégszenek azzal a kirakatélettel, amit a szociális média rájuk erőltet, s nem veszik észre, hogy bizony az internet, és a társadalom sztereotípiáinak való megfelelési kényszer nélkül is lehet élni. Habár baromi nehéz lesz olyan embert találnod, aki partner ebben. De sosem lehetetlen, ezt kell elhinned.
Én bennem tizenhárom évesen realizálódott, hogy egészen más vagyok, mint gyakorlatilag mindenki a környezetemben, s a szüleimen kívül senki nem ért meg, valójában senki nem törődik velem. Idén júliusig vártam arra, hogy egyszer majd felbukkan az az ember, akivel egy húron tudunk pendülni, s most, tizenkét év után föl is bukkant. Bár csak egy rövid ideig lehettünk együtt, de mégis nagyon sokat adott nekem. Többek között reményt. Reményt, hogy van még esély arra, hogy megszűnjön e mély magány, mely a lelkem gyötri.
Én kívánok neked sok sikert az álmaid megvalósításához! Ha bármilyen kérdésed felmerülne, írj nyugodtan üzenetet!
24F Bp
Hasonló cipőben járok :)
Ha gondolod dumálhatunk
17/F, Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!