Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Pestről költözöm Tatabányára,...

Pestről költözöm Tatabányára, hogy szerezhetnék barátokat?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem Budapestről Tatabányára a páromhoz, munkám is van már itt, bő fél éve itt vagyok a hét nagy részében, az elkövetkező hetekben költözöm fel teljesen. A szüleimmel éltem eddig a fővárosban, azon belül is belvárosban, és kicsit tanácstalan vagyok, hogy szerezhetnék itt ismerősöket. Kicsit félek a magánytól, és nem szeretnék a páromra akaszkodni, jó lenne önálló életet kialakítani itt. De sajnos nem igazán vannak ismerőseim itt, a kollégák is másik városban élnek nagyrészt... Sokan lehúzzák Tatabányát, hogy lutri, és alig van szórakozási lehetőség, de én nem akarom feladni úgy, hogy meg sem próbáltam. Van valami tanácsotok? Esetleg valaki ittenni lakos...?:)

23/N

2016. ápr. 21. 20:13
 1/8 anonim válasza:
Szia! Én szeretek itt élni! Szívesen ismerkedek emberekkel, csak sajna a korom nem enged.(¹2) Ha jobban megismered a várost, belátod, jó hely ez. Ugyan itt is vár még sok fejlesztés, de jó hely. Kitartást kívánok, több lelkes információ priviben!
2016. ápr. 21. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Menj el a GYM-be.
2016. ápr. 22. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:

A szórakozási lehetőség valóban korlátozott, nem sok normális hely van sajnos. Nem mondom, hogy egy rossz város, de a jótól szerintem messze van.

Én 3 éve költöztem ide, nekem sincs sok barátom, max a munkatársaim. Viszont ha bulizós típus vagy, akkor könnyen fogsz ismerkedni, mert 1-2 zenés hely van azért, ahol lehet ismerkedni, akár csak barátilag is.

Ha szeretsz túrázni, bicajozni, akkor jó helyre költöztél, mert a Vértes erre kiváló, Tata sincs messze.

Most, hogy jön a nyár, jönnek a rendezvények is, szerencsére egyre több van, egyre színvonalasabbak. A Balaton sincs irgalmatlanul messze, szóval az is egy lehetőség. :)

Ismerkedési lehetőség még pl a Gerecse 50, bár az idén már volt, vagy szokott lenni bringás túra, azon is részt vesz boldog-boldogtalan.

Esetleg facebookon lépj be a Tatabányán Hallottam csoportba, ott hozzá tudsz szólni a bejegyzésekhez, ott is hamar össze lehet ismerkedni a helyiekkel.

30F

2016. ápr. 22. 15:38
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a tippeket, az említett FB-csoportban már tag vagyok :) első: mi a gond a koroddal?:)

harmadik: akkor Te is a munka miatt kerültél fel?

2016. ápr. 22. 22:42
 5/8 anonim válasza:
18 éve itt lakok, én szeretem. Tatára ha teheted, menj ki! Nagyon sok kávézó, étterem van én imádok ott lenni.:) Főleg, hogy rengeteg ember van ott.
2016. máj. 2. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Én még több mint 10-14 éve Oroszlányon lakok Tatabánya mellett... Barátnőt keresek, de sehol nem találok... Persze nem lány havert keresek.. 19/F
2016. máj. 12. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ott élsz még? Hogy érzed magad?
2019. máj. 18. 19:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Hű, de rég írtam ezt ki... már rég nem élek ott, viszont még mindig ott dolgozom :) a kapcsolatomnak vége lett, de a munkahely megmaradt, szóval azóta is bejárós vagyok, már meg se kottyan az ingázás. :)
2019. máj. 21. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!