Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok ti, hogy "viselitek"...

Lányok ti, hogy "viselitek" ha a legjobb barátnőtök szebb nálatok, vagy ha épp ellenkezőleg vagytok?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem a barátnőm de sajnos mostanában kissé féltékeny vagyok, mert mindenben leköröz.Sokkal szebb, csinosabb,okosabb vonzóbb, mint én(nem beszélve,hogy gazdagabb családból is származik) tehát mindenben előrébb van...

Nem akarom, hogy ez a barátságunk róvására menjen, hogy ne gondoljak ilyesmikre, ti hogy vagytok ezzel?

2017. júl. 28. 18:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha ezek mellett egy nagyon kedves, aranyos és kedves barát és nem használ ki, nem akarja az éppen aktuális tetsző pasidat elszedni előled, és tényleg legjobb barát, akkor le kéne ülnöd vele, és megbeszélni, hogy mit érzel, és hogy nem akarod ezt érezni, ha igazán jó barát segít megérti, és tud vele mit kezdeni, és segít leküzdeni. Pl. szépség ápolási tanáccsal, elmeséli neki, hogy sikerültek dolgok és stb. Tehát segít tanulni, hogy te is sikeresebbnek érezd magad, ha ő ezt nem csak ösztönből tudja, de tudja a lépéseit, amennyiben nem, akkor is tud segíteni azzal, hogy mikor ezeket érzed, odaáll eléd a tükör elé és ő mond neked önbizalom erősítő mondatokat, amit te szépen utána elismételsz.
2020. ápr. 6. 06:26
 12/17 anonim ***** válasza:
* odaálltok a tükör elé javítva
2020. ápr. 6. 06:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy ilyen barátnőm régen. Csak irigykedésből állt az egész kapcsolatunk.

Alapból mindketten csinosak voltunk, vékony hosszú hajú lányok.

Csak én szerettem sminkelni, hajammal foglalkozni, ruhákkal stb. Ő neki annyira nem volt jó izlése. És az a baj h sokszor együtt is pasiztunk. És egy idő után nagyon féltékeny kezdett lenni, mikor élete nagy szerelme is elkezdett érdeklődni utánam.

A szemembe soha nem mondta hogy irigy, inkább beszólt, h csúnya a hajam, nem áll jól a fekete. És aztán másnap hallom h mondja egy másik barátnőnknek, hogy szeretne ő is fekete hajat. Meg ilyen apróságok.

Egyszer egy közös fiu ismerősünk próbálta elmondani h miket mond rólam a hátam mögött a lány. Meg sem akartam hallani, mert mondom tuti csak kavarni akar a srác. De mikor konkrét példát mondott, amit nem találhatott ki akkor azért meglepődtem. Elegem lett a csajból, szakítottunk.

Most pedig sajnos én vagyok hasonló szituban.

Van egy barátnőm, nem vagyunk öribarik, csak néha összefutunk mert ő is elég magyányos barátok terén meg én is. Annyira nagyon nem harmonizálunk de azért elvagyunk. Alapból nagyon kevés az önbizalmam, de nem tesz jót nekem, hogy ő egy természetes szépség, én meg órákig kell h kerázzam magam hogy jól nézzek ki. Ráadásul ő ügyes is, jókat főz, a lakása annyira szép, az enyém meg ehh...Jógázik, tehetséges is sokmindenben. Én meg ...ehh.

De nem akarok olyan lenni mint régen a barátnőm volt velem. Inkább valahogy inspirálódni próbálok a lánytól. Persze van sok dolog ami miatt nem irigylem. Jobb munkám van, többet keresek, felvilágosultabb vagyok, a pasim sokkal jobban néz ki (nem értem olyan csajnak mint ő hogy lehet olyan unalmas pasija, na mind1) szóval összességében nem cserélnék vele, de a külseje, tehetsége az irigylésre méltó.

2020. máj. 24. 06:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne hasonlítsd magad másokhoz,ha ezt teszed,inzultálod magad. - Adolf
2020. aug. 15. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Nincsenek barátnőim. Probléma megoldva. Csak bulizó társaim vannak ott meg édesmindegy hogy nézel ki.:)
2020. nov. 13. 22:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Bár én nem lány vagyok,de abszolult nem érdekel,hogy a haverom hogy néz ki.

Én kifejezetten férfias, inkább medve tipus vagyok, szóval a haverjaim jelentősen jobb partik a csajoknak,cserébe a szép lanyoknak van mindog egy félénk magányos barátnőjük akiknek szeretnek bemutatni. Így jól jár mindenki.

2020. dec. 13. 08:33
 17/17 anonim válasza:

Velem és az én legjobb barátnőmmel pont fordítva van. Én csinosabb vagyok nála de az arca szerintem neki is nagyon szép csak nem igazán törődik vele, mármint próbálkozna de nem annyira megy neki. És tudom hogy most sokan hülyének fognak nézni de egyébként mindketten 12 évesek vagyunk. Igazából születésünk óta ismerjük egymást mivel a szüleink nagyon jó barátok, együtt nőttünk fel. Nálunk ez nem nagyon okoz problémát mert ő más neki más megy ami nekem nem. De emellet rengeteget beszélgetünk és mindig azt magyarázom neki ha épp bizonytalan hogy nagyon tehetséges, kedves és segítőkész és nem csak úgy mondom ezeket, mert tényleg így van. Mindenki másban jó, másban szép. Ha tényleg legjobb barátok vagytok ez nem fog gondot okozni de azt javaslom mindenképp beszéljetek erről, ha ez téged nagyon zavar. És hidd el bár nem ismerlek biztos vagyok benne hogy nagyon szép vagy. És ne hagyd hogy emiatt félremenjen a barátságotok. Próbálj arra gondolni hogy te is szép vagy lehet hogy nem annyira mint a legjobb barátnőd. Azt vedd előtérbe amid van és ne azt amid nincs.

Remélem tudtam ezzel segíteni...

2020. dec. 13. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!