Hol találok olyan lányt aki barátkozna egy meleg fiúval?
Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 11:07
1/15 anonim válasza:
Bármelyik lány barátkozna meleg fiúval, úgy mint bárki mással :D
2/15 anonim válasza:
és egy olyan fiúval aki hetero de viszont kicsi a farka és szereti ha őszintén alázzák a méretét akár neten keresztül is? :D
4/15 anonim válasza:
Nixe try Bro. Mennyi hetero csávó adja be magát melegnek, aztán a csajnál rájön hirtelen, hogy nem meleg vagy a csaj akarja bebizonyítani neki, hogy nem is meleg. 😀
5/15 anonim válasza:
Én barátkoznék meleg fiúval. :)
19/L
7/15 anonim válasza:
Egy meleggel?
Hát szerintem minden lány! Tehát aza fiú lenne akivel úgy mehetne ruhát venni hogy teljesen nyíltan elé tud állni és meg kérdezni "jól áll e ez a ruha" és nem kell attól tartania hogy valaha is meg romlik a kapcsolatuk ha össze jönnének vagy mozi séta stb...
8/15 anonim válasza:
Vedd úgy, hogy a barátod vagyok. Első baráti jó tanácsom az, hogy szívleld meg a Biblia tanítását:
"Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az."
9/15 anonim válasza:
Itt !!
Én barátkoznék veled :)
Hány éves vagy ?
10/15 anonim válasza:
Én is szívesen barátkoznék egy meleg sráccal:). 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!