Hol találok egy olyan lányt aki barátkozna egy meleg fiúval?
Èn speciel bárkivel barátkozok,a nemi identitás is mindegy:)
23L
Nekem sincs semmi előítéletem. :)
30/N
Sok lany sajnos ma kb kiegeszitonek hasznalja a meleg baratokat,mert ez annyira "trendi" a szemukben. Nem egy ilyet ismerek.
Viszonylag sok meleg fiu van az ismerettsegi koromben,de ketton kivul forog a gyomrom az osszestol. Nem a nemi identitasuk a problema,hanem az allando kavarasuk,ketszinuseguk,felszinesseguk es hatalmas egojuk. Ok tipikusan azok az emberek,akiknek a shoppingolason es a pasizason kivul nincs is mas temajuk. Azonban ismerek olyan meleg sracot is,akit a muveszetek es a politika erdekel,es emellett nagyon aranyos,remek ember,tehat nyilvan ebben a kerdesben sem lehet altalanositani.
Nekem nyugodtan írhatsz, bírom a meleg fiúkat, érdekel is ez a téma.
Ráadásul nincsenek barátaim :P
Szerintem minden normális lány barátkozik meleg fiúkkal, mert a normális lányok tudják, hogy nem attól jó barát valaki, hogy meleg vagy hetero. Meg elvileg azt is tudja, hogy egy igazán "biztonságos" barátság születhet belőle, mert nem fenyeget az a veszély, hogy valamelyik fél többet akarna. A nem normálisakkal meg ugyebár fölösleges barátkozni...
Nekem van 1-2 meleg ismerősöm (na nem a plázajáró fajtából), és mindegyiket intelligens, kedves, szórakoztató személyiségnek tartom. Szerintem azáltal, hgoy valaki ezt őszintén felvállalja, (és nem csak kitalálja magának, hgoy ő most meleg) az erős jellemre és egészséges önbizalomra utal, ami pozitív. Én speciel ezért is szeretem a meleg ismerőseimet.
27 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!