Jól gondolom, hogy nem is a barátom? Már felesleges ráírnom, nem?
Tudod, változnak az idők. Elvonulnak az emberek egymástól távolabb, új barátokra tesznek szert akikkel jóval többet együtt lógnak, több közös dolgaik vannak hisz egyhelyen vannak másokkal, változnak az értékrendjeik, stb.
Jóban voltatok, meg minden, de ő már másik úton jár, mint te. Ez természetes dolog, és ez egy olyan barátság ami úgy zárult le hogy happy end, hisz nem vesztetek össze a végén, csak nincs dolgotok már egymással, ami teljesen érthető.
Én rám is írnak a régi osztálytársak, hogy találkozni kéne.. De minek? Én nem olyan vagyok mint régen, mások vagyunk teljesen, és attól hogy régen egyhelyre jártunk és haverkodtunk ma már nem jelenti azt, hogy van közös dolgunk a mai napig is.
Ő olyan barát, akivel már "kihalt" a barátságotok. Felesleges írnod, de ezt ne rossznak nézd, hanem semlegesnek, hisz ez természetes.
Normális, egyébként az internetes barátságok nagy része is így zárul le évek múlva, megismerkednek, minden nap jókat dumálnak, segítik egymást szóban stb. aztán elkezdenek kevesebbet írni, végül alig, végül már azt se tudják ki kicsoda és paff.
El kell engedni és keresni más barátot. Nyugi, ő boldog, nincs gondja. Neked van gondod, ezek szerint nincs más barátod akihez fordulhatnál, ez szokott lenni a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!