Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jól gondolom, hogy nem is a...

Jól gondolom, hogy nem is a barátom? Már felesleges ráírnom, nem?

Figyelt kérdés
Volt egy gimis osztálytársam. Én mindig is úgy éreztem, hogy ő ott a legjobb barátom. Sulin kívül is találkoztam vele, sosem élt vissza a bizalmammal, megtartotta a titkaimat, amiket elmondtam neki. Nem volt vele semmi gond. Jött a ballagás, és a képre amit adott ilyen érzelgős dolgok voltak ráírva, hogy " remélem még sokáig fent lesz a kapcsolatunk stb ", rohogtunk is egyet hogy úgy írta le mint ha nő lenne. Aztán elballgatunk másik egyetemi városba. 1-2 hónapig nem kerestük egymást mindketten az új hellyel voltunk elfoglalva. Aztán már kezdet hiányozni, rairtam, hogy mi újság, összesen 2-3. Szor. Mindig az volt a lényeg, hogy beszélgessünk, illetve a találkozót kérdeztem h mikor érnek rá. De mindig az lett belole, hogy most sok sok a dolga, majd később, és annyira leszarja azt h én beszelgetni akartam hogy az csak na ( tó mondatok, nem kérdez stb, a en abbahagyom akkor nem.ir ). Egyetlen egyszer irt annyit hogy boldog karácsonyt. Szóval majdnem egy éve nem találkoztunk, azt se tudom hogy mi van vele, mert mikor pár sort beszélgettünk, akkor is csak néhány momdatra volt idő. Én annak idején egy fél éve többször is rairtam, ő csak egyszer annyit h boldog karácsonyt. Jól gondolom hogy ő már nem.er annyit, hogy megkérdeztem hogy most nyáron nem e találkoznank ? ( Közel lakunk, fél óra alatt osszefuthatnank...) Hogyan hihettem ennyire, hogy jóban vagyunk ?
2017. júl. 18. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudod, változnak az idők. Elvonulnak az emberek egymástól távolabb, új barátokra tesznek szert akikkel jóval többet együtt lógnak, több közös dolgaik vannak hisz egyhelyen vannak másokkal, változnak az értékrendjeik, stb.

Jóban voltatok, meg minden, de ő már másik úton jár, mint te. Ez természetes dolog, és ez egy olyan barátság ami úgy zárult le hogy happy end, hisz nem vesztetek össze a végén, csak nincs dolgotok már egymással, ami teljesen érthető.

Én rám is írnak a régi osztálytársak, hogy találkozni kéne.. De minek? Én nem olyan vagyok mint régen, mások vagyunk teljesen, és attól hogy régen egyhelyre jártunk és haverkodtunk ma már nem jelenti azt, hogy van közös dolgunk a mai napig is.

Ő olyan barát, akivel már "kihalt" a barátságotok. Felesleges írnod, de ezt ne rossznak nézd, hanem semlegesnek, hisz ez természetes.

2017. júl. 18. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Eltávolodtatok egymástól. Egy ideig közös úton jártatok, de ennek már vége. Te valamiért nehezen engedted el őt, ő viszont téged elég könnyen. Ne foglalkozz vele. Ő továbblépett. Lépj tovább te is.
2017. júl. 19. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Normális, egyébként az internetes barátságok nagy része is így zárul le évek múlva, megismerkednek, minden nap jókat dumálnak, segítik egymást szóban stb. aztán elkezdenek kevesebbet írni, végül alig, végül már azt se tudják ki kicsoda és paff.

El kell engedni és keresni más barátot. Nyugi, ő boldog, nincs gondja. Neked van gondod, ezek szerint nincs más barátod akihez fordulhatnál, ez szokott lenni a baj.

2017. júl. 19. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Normális sajnos. Ha ő nem akarja, akkor ne erőltesd szerintem.
2017. júl. 21. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!