Szerintem felesleges okostelefont venni. Jól gondolom?
Üdv! Szerintem felesleges drága (200000+) okostelefont venni mert;
annyi pénzért külön megvehetem azokat a dolgokat amire szükségem van (fényképező, játék, laptop stb.)
Árak;
játékra; konzol (xbox 360, ps3) kb 70000 ft persze fizetni kell a játékokért, de meg lehet oldani, hogy ne kelljen.
fényképezésre; fényképezőgép (kb 50000 ft) amivel már minimum lehet olyan képeket csinálni mint egy telefonnal
internetezésre; laptop, notebook, számítógép, (laptop 100000 ft, notebook kb 50000 ft, asztali pc 100000 ft) lehet választani.
telefonálásra; 4-5000 ft-ért lehet olyat venni amivel lehet telefonálni és sms ezni.
Szóval 200000 forintból már meg lehet venni azt amit egy átlagfelhasználó igényel, de sokkal jobb minőségben. Viszont nem lehet ezt az egészet zsebrevágni, de őszintén szólva én nagyon keveset használom útközben a telefonomat akkor is csak zenehallgatásra (jah kifelejtettem mp3 5000 ft kb).
Mondom ezt úgy, hogy okostelefonom van de csak 30000 forint volt.
De én csak a felső kategóriás telefonokra gondolok nem a 20-30 ezres kategóriára! Szó mi szó szerintem felesleges. Ti, hogy vagytok vele?
Ez még mindig szubjektív, bedőlne a világgazdaság ha így állna hozzá mindenki mint te.
Én telefonnal fényképezek, játszok, telefonálok, zenét hallgatok.
Minden egyben, kicsiben, és gyorsan elérhető.
Gépen stb. nem is szoktam már játszani.
Kifelejtetted a hátizsákot, amibe az egész elfér:)
Viccet félretéve, ezt így nem lehet kijelenteni. Mindenkinek mások az igényei, valakinek az 5 ezres telefon is tökéletesen elég, van, aki pedig szereti/rákényszerül, hogy útközben is _gyorsan_ hozzáférjen a levelezéséhez, vállalati rendszerekhez, vagy csak ezt használja navigációra. Aztán ott van a kényelem: nem mindegy, hogy egy fényképezőgépet + GPS-t + mp3-lejátszót is hordozol magaddal a telefon mellett, mert ki tudja, mikor lesz valamelyikre is szükséged.
Kit érdekel?
Eddig 5/5 ember nem ért veled egyet, ezen gondolkodj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!