Ez féltékenység? ( lent )
Ezzel kapcsolatba már írtam ki egy kérdést de az egyik szempontot jobban szeretném elemezni. a kérdés:
(utolsó szempont)
www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
Szóval az a helyzet hogy a "barátnőm" féltékeny lenne erre a csajra?
A sztori az hogy ismerősöm testvérével én elég jóba vagyok, de érdekesen ezt a "barátnőm" nem tolerálja és folyamatosan azt hallom hogy a hátam mögött szidja ezt a lányt. A lány ugye 16 éves de én egy rossz szót nem tudok rá mondani a "barátnőm" pedig annál inkább.
Én már szépszóval, csúnyán is kértem tőle hogy fejezze be ezt a szidást de semmit nem ér.
Ez a csaj a rossz helyzetekbe mindig ott volt velem de pont a legjobb barátnőm nem. Nem is érdekelte hogy mi a bajom csak ha feszült voltam akkor néha odabökött annyi hogy: neked meg mi a "kuki" (szépen szólva) bajod van?
Ha ez nem féltékenykedés akkor mi? De azt se hinném hogy az mert alapjáraton meg tesz rám magasról...

Viszont azt elfelejtettem mondani hogy van egy öccse ő tőlünk (mivel mindketten 14 évesek vagyunk) csak 3 évvel fiatalabb és vele egész jól kijövök meg értem az ő "nyelvét" hogy ő miket kedvel mert azokat én is és egyáltalán nem olyan mint a nővére...
És azon gondolkoztam hogy ha ott leszünk náluk akkor majd vele elütöm az időt mert volt már ilyenre példa hogy összevesztük, és vele jobban elvoltam, de szerintem ennek a barátságnak nem lesz folytatása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!