Hogyan legyek türelmesebb, és ne bosszantsam fel magam a barátaimon?
az évek során egyre türelmetlenebb lettem, és elég gyakran azon kapom magam hogy ideges leszek a barátaimra. vannak dolgaik amik nagyon idegesítenek, viszont tudom hogy én kezelem rosszul, mert nem tudom visszafogni a reakcióm és a nemtetszésem. szeretnék megint türelmes és kedves lenni.
kerestem nyugtató módszereket, hogy ne legyek ilyen dühös, de nekem nem válik be a nyugtató tea és meditáció. ha valami felbosszant akkor már láthatólag totál ideges és feszült leszek, nem tudok lenyugodni. 18L
Türelem, nem megy ez egyik napról a másikra.
Tudom, én is egy szókimondó személyiség voltam, aki akkor is megosztotta másokkal a véleményét, ha nem kérdezték.
Csak tanulj meg uralkodni magadon, a feszült pillanatokban elszámolni mondjuk tízig, venni egy mély levegőt, vagy próbáld meg megérteni az embereket, barátaidat.
köszi
persze tudom énse vagyok tökéletes, ezért sem őket hibáztatom, tudom hogy nekem nem kéne így reagálnom, de nem tudom kezelni. ezen próbálok változatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!