Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek hogy kéne kezelnem...

Szivárványpóni^^ kérdése:

Szerintetek hogy kéne kezelnem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akivel nagyon jóban vagyok, és a minap nálunk aludt, és a képeit nézegettük a telefonján, és ahogy lapozott ott volt egy kép rólam, amit titokban készített, és egy feszülős pólóban voltam, és az volt oda írva alá, hogy "miért nincs rendes barátom kezdőszett"...(mert snapchaten készült). Most ez szerintetek mi? Hogy álljak hozzá? Tegyem szóvá neki, hogy nekem miért adja a szépet, a hátam mögött meg miért csinál ilyeneket? Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. júl. 7. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Te fiú vagy, vagy lány? Lányon milyen egy feszülős póló? Fiú mióta alszik ott a csajnál(vagy fordítva), ha csak "barátok"? Amúgy hagyd, büdös pitsa...
2017. júl. 7. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
1. Nem egyértelmű, hogy lány a kérdező?
2017. júl. 7. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Természetesen kérd számon rajta. Ezt nem szabad annyiban hagyni. Mégis hogy képzeli ezt? Elvileg a barátnőd.. de aztán ezek után én átgondolnám ezt a barátságot a helyedben.

Neki egyébként van barátja?

2017. júl. 7. 20:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lány vagyok, és a barátnőmnek van barátja. Mikor azt a képet készítette akkor is éppen hárman voltunk.
2017. júl. 7. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Jesszus, de szemetek... már bocsánat.

De ez annyira gáz. Lehet a csaj féltékeny rád. Az ilyen nem barátnő, ne is haragudj.

2017. júl. 8. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!