Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan kéne kezelnem a helyzetet?

Hogyan kéne kezelnem a helyzetet?

Figyelt kérdés
Egy iskolába járok a párommal és ugye bár az emberek szemét ez zavarja. Tiszteletben tartom hogy nem akarják nézni ha valakik csókolóznak, ezért kizárólag maximum puszi jöhet szóba nálunk. Holott mások már már megerőszakolják egymást a folyosón, mégis mi vagyunk dorgálva. Páromat nagyon zavarja hogy én meghunyászkodom és sosem szólok vissza a nagyszájú osztálytársaknak. Hogy tudnám úgy kezelni a helyzetet hogy ne esztelen csatározás legyen de mégis megfedés nélkül ölelhessem meg a párom? 17/L

2013. nov. 8. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
A szeretet testi kifejezését tartogassátok az iskolán kívülre. Biztos módja a konfliktusok elkerülésének, és hidd el, ki lehet bírni.
2013. nov. 8. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Iskolában és munkahelyen egyaránt íratlan szabály,hogy a magánéletedet hagyd ajtón kívül.Ez nemcsak azért fontos,hogy tanárok,főnökök,kollegák,osztálytársak ne köthessenek beléd,hanem mert így abszolút semmilyen támadási felületet nem adsz másoknak.Perzse aki bántani akar,vagy beléd kötni,az így is,úgy is megteszi,de ezt fiygelmen kívül kell hagyni,levegőnek nézni az illetőt,aztán majd megunja.A másik tanácsom,hogy puszi,csók,ölelés mások előtt lehetőleg ne történjen,vonuljatok félre valami diszkrétebb helyre.Ez intimebb is,és mások sem tudnak rajta csámcsogni.

Egyébként nem hiába mondják,hogy házinyúlra nem lövünk,hiszen ennek a dolognak elég sok hátulütője van,de ha már belementél,okosan csináld.

2013. nov. 8. 19:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy mik az illemek,de a párom meg mondja hogy nem állok ki magamért ezért azt állítja hogy nem tartom elég fontosnak a kapcsolatunkat és beleőrül hogy semmilyen formában nem fejezheti ki azt.Tudom hogy már csak 1 évet kell kibírni velük és nem akarok bajt,de most miattuk legyek rabszolga hogy rá sem nézhetek arra akit szeretek mert ők azt mondják?
2013. nov. 8. 19:37
 4/7 A kérdező kommentje:
A diszkréció is megvan,de ők már tudatosan jönnek direkt oda hozzánk...
2013. nov. 8. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
De miért a lány védje meg a hisztis kisfiúkát?Én konkrétan azt veszem észre,hogy a pasid is folyton téged hibáztat..meg az osztálytársaid is főleg téged cukkolnak.. szóval én nem értem,hogy a mai világban miért a lányok védik a fiúkat.
2013. nov. 8. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem foglalkozol az irigyekkel. Tojd le, mit mondanak. Az a te kapcsolatod, és puszit adni, meg megölelni egymást nem tiltott. Mást úgy sem látnak.
2013. nov. 9. 13:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én kérem a barátomat hogy ne szóljon nekik vissza mert nem érdemes.A Huncutság Istennőjének válasza lett az ami valójában nem az illemekre intett melyeket tudok és igyekszem is betartani,hanem helyre zökkentett :) De az összes válasz fontos volt és pluszt adott az életembe.
2013. nov. 10. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!