Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincs legjobb barátom, mit...

Nincs legjobb barátom, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Eddig 2 olyan ember volt az életemben akiben megbíztam,és tényleg úgy gondoltunk egymásra mint bff-ek!

Első:lány volt,de ő otthagyott és lecserélt egy másik csajra,akit mellesleg tudja hogy utálom,és együtt szoktuk kibeszélni,most meg..

Második: ő egy fiú volt,akit egy másik fiú vett el tőlem..

Olyan rossz érzés hogy nincs akibe megbízhatok,ráadásul nem tudom ki hibája hogy ezek így történtek.. a legrosszabb pedig hogy végig kell néznem hogy ők 4en jópofiznak egymásnak,és naponta egymásnál vannak és megvan a közös hang. Még azt sem lehet mondani hogy oka volt a barátság végetvetésének,mert mindig jól elvoltunk,és nem volt veszekedés se semmi. Csak egyik napról a másikra otthagytak "találtam jobbat" címmel..😕

Ki hibája szerintetek?

Akinek nincs bffje,ő nem szomorú? Vagy egyáltalán kivel osztja meg a titkait,a mindennapjait??

Senkiben nem bízhatok:(

13/l

2017. júl. 5. 11:14
1 2
 11/11 Scholler válasza:
Vagy 14, mivel már elég régi ez a kérdés:c
2018. aug. 10. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!