Nincs legjobb barátom, mit csinálok rosszul?
Eddig 2 olyan ember volt az életemben akiben megbíztam,és tényleg úgy gondoltunk egymásra mint bff-ek!
Első:lány volt,de ő otthagyott és lecserélt egy másik csajra,akit mellesleg tudja hogy utálom,és együtt szoktuk kibeszélni,most meg..
Második: ő egy fiú volt,akit egy másik fiú vett el tőlem..
Olyan rossz érzés hogy nincs akibe megbízhatok,ráadásul nem tudom ki hibája hogy ezek így történtek.. a legrosszabb pedig hogy végig kell néznem hogy ők 4en jópofiznak egymásnak,és naponta egymásnál vannak és megvan a közös hang. Még azt sem lehet mondani hogy oka volt a barátság végetvetésének,mert mindig jól elvoltunk,és nem volt veszekedés se semmi. Csak egyik napról a másikra otthagytak "találtam jobbat" címmel..😕
Ki hibája szerintetek?
Akinek nincs bffje,ő nem szomorú? Vagy egyáltalán kivel osztja meg a titkait,a mindennapjait??
Senkiben nem bízhatok:(
13/l
Figyelj, az életedben annyi ember meg fog még fordulni. Ahogy ezek a volt "bff"-jeid, lesz még új, ne aggódj :D sokáig nekem se volt olyan igazi. De biztos van a barátaid között még olyan, akiben megbízhatsz. Meg ahogy láthattad, az se garancia, hogy az állítólag legjobb barát megbízható, akkor meg érdemes nyitni minél több ember felé :) ne aggódj, biztos lesz majd valaki!!
Ha nagyon unatkozol, magányos vagy, tanács kell, írj nyugodtan. 16/L
Megértem az agodalmad egy ìdőben nekem csak egy fou legjobb barátom volt,de az nem vilt ugyan az mint egy lány. És én is nagyon vágytam egy legjobb barátnőre végü
L valahogy jòba lettem az egyik osztálytársa és egyre szorosab lett a kapcsolatunk és neki mindent elmondok( a legjobb hogy a lány a fiu legjobb barátomat is megkedvelte :)
Nem tudom, hogy mennyire érdekel még a válaszom, de azért leírom. :)
Én is abban a helyzetben vagyok mint te, vagyis majdnem...':D
Van egy barátnőm, publikusan 'Lb-k' vagyunk, viszont ezt én nem érzem, nem szívesen osztok meg vele dolgokat, mert nem igazán érdekli őt.
Rossz, hogy nincs kivel megbeszélnem ezeket.
A lényeg a lényeg, én naplót szeretnék kezdeni, oda leírhatsz mindent. :)
Próbáld ki te is, ha gondolod, hátha segít!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!