Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szoktátok úgy érezni, hogy...

Szoktátok úgy érezni, hogy nem találjátok a helyeteket a világban/ magányosak vagytok?

Figyelt kérdés

Érdekes módon se általánosban se gimiben nem igazán tudtam elmélyíteni a barátságokat (furán hangzik de nem vagyok zárkózott) érdekelnek az új dolgok, szeretek beszélgetni, ismerkedni, de úgy látszik nem megy... próbálkoztam keresni a régi ismerősöket, haverokat, de meguntam hogy állandóan csak én keresem őket, de ők sosem hívnak sehova, egyedül nem igazán szoktam sehova járni max. konditerem... közben facebookon látom a sok csili-vili képeket, itt-ott piálás és a bulik, de valahogy mindig úgy éreztem hogy nem arra vágyom hogy minden héten eligyam a pénzem és mocskosul lerészegedjek. Magányosnak érzem magam néha jól esne, ha valakivel megtudnám osztani a gondolataimat, tudnék rá számítani. Kezdem úgy érezni, hogy egyre jobban telik az idő és sosem fogok egy igaz barátot találni

Éppen ezért érdeklődöm, hogy más is jár/járt-e ebben a cipőben, vagy ismertek-e olyan embert aki idősebb korára találta meg a baráti társaságát?

21/F

#világ #barát #barátság #érzés #találjátok #helyeteket #magányosak
2017. júl. 1. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Mindig így érzem.

23L

2017. júl. 1. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Jóhogy!

Nincs ember akire azt mondhatom, hogy "na ez érti/érzi mit akarok"

Van sok akivel elvagyok de csak egy olyan szintig amennyire akarják.

24 f

2017. júl. 1. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Velem is ez a helyzet...

17l

2017. júl. 2. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is ugyanazt érzem, mint te.

21/L

Van azóta valami változás, mióta kiírtad ezt a kérdést?

2022. márc. 18. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!