Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy s hol lehetúj barátokat...

Hogy s hol lehetúj barátokat szerezni?

Figyelt kérdés

25 éves nô vagyok. 3 éve elköltöztem Magyarorszàgròl Ausztriába.

Addig sem volt sok barâtom maximum 2. De ôk sajnos lassan eltűntek.amikor haza mentem ôk sosem érték rà stb...

Itt van 2 barâtnôm...vagyis valami olyasmi. Az egyik annyi idôs mint én,nevezzük Katinak,a màsik Anikó aki idôsebb nàlam s van 2 gyereke s férje.

Kati csak a szár pàrkapcsolatàròl tud beszélni meg a telefonjàt nyomkodni amikor talâlkozunk. Anikò pedig nem mozdul ki soha otthonròl,folyton veszekszik a férjével és ordít a gyerekekkel.

Sajnos nem tudom ôket igazi barâtnak nevezni :(

Szerintetek van még arra esély hogy lesznek itt baràtaim? Hogy alakulnak ki a baràtsàgok?

Amùgy itt a pàrommal élek.neki a szülei nagyon kedvesek. Van egy 1-2 làny ismerôsöm...de velük nem tudok mirôl elbeszélgetni. A pasikròl meg az aktuàlis hajtrendekròl...jò érdekes persze,egyszer. De nem minden alkalommal.

Egy olyan barâtnôt szeretnék akivel mindenrôl el lehet beszélgetni. Csalàd,érzelmek,humor,tudomànyos dolgok,sütés fôzés.

Az énkorosztàlyom sajnos nem ilyen.

Nagyon magànyosnak érzem magam.

Egy olyan baràtnôt szeretnék akivel el lehet menni hegyet màszni,bicajozni,moziba,kv-zni...

Van ràesélyem hogy ennyi idôsen ràtalàlok egy ilyen személyre?

Köszönöm a vàlaszokat!

2017. jún. 30. 13:29
 1/1 anonim válasza:
Termeszetesen van ra lehetoseg hogy uj baratokat szerezz. :) De ehhez nyitottnak, baratsagosnak kell lenned. Ha jo, es megbizhato, magadhoz hasonlo baratokat szeretnel talalni, olyan korbe is kell jarnod. Gondolok itt olyanra, hogy ha szeretsz egy adott dolgot, munkat, hobbit (pl.olvasas, konyviras) akkor jarj is olyan helyre. Ilyen pl. Ebben az adott esetben a konyvtar, iro olvaso talalkozok. :)En szivesen beszelgetnek veled akarmikor, es meghallgatnalak, barmi amit csak szeretnel, mivel szeretek segiteni, es foglalkozni az emberekkel, erettnek erzem magam ehhez.De ugy erzem nem vennel komolyan, mivel 12 evvel fiatalabb vagyok nalad! :D
2017. júl. 6. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!