Hogy lehet a legkönnyebben Pesten barátokat szerezni?
mindjárt kapod majd az üzeneteket a kiéhezett srácoktól, hogy szívesen barátkoznának veled :-D
19 éves csajszi egyedül pesten, nem rossz ;-)
ezt biztos mindenki tiszteletben fogja tartani :-D
amúgy is egy próbát mindig megér ;-)
Nehéz ügy, mert a férfinak célpont leszel, a nőnek vetélytárs. Normál esetben pesti ismerős kellene aki bemutat a baráti körének. Ha ez nincs, akkor el kell menni programokra és ott nyitni emberek előtt. Az online platformot felejtsd el, az tele van a nyitni rettegőkkel, befordultakkal, csak az időd húzod.
Nővérem pl elment táncórákra az új városban, ott talált barátokat. Csak beszédbe kell elegyedni és máris sínen az ügy.
Ha gondolod beszélhetünk, szintén nincs itt túl sok ismerősöm :)
20/L
Ènis szívesen barátkozok,bár csak pest környèki vagyok:)
24L
Én is szívesen beszélgetek, bár lehet hogy a kiéhezett húszéves férfiú szerepét alakítom.
Én alapból ilyen kocsmákba előszeretettel eljárós vagyok, és imádok mindenféle koncertre járogatni, iszogatni a haverokkal, meg minden ilyen ballibsi dolgot szívesen mívelek.
Igazából nem tudom, te milyen kulturális bulikra vágyódsz, mert ha nem is magamat, de a segítségemet még mindig fel tudom ajánlani. Csak nem árt tudni, te mire vágyódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!