Hogy találjak bulizós, normális barátokat?
23 éves leszek, sajnos nem vagyok barátkozós típus, ezért kimaradtam a fiatalkori bulizásokból, mert sajnos nem voltak ilyen barátaim.
Nagyon hiányzik, hogy béha elmenjek egy jót táncolni, vagy egy-egy koncertre, nem akarok végigélni a fiatalságomat koravénként, hogy később bánjam.
Sajnos a barátom sem bulizós, semmi ilyen helyre nem szeretne eljönni velem, illetve a két barátnőm is otthon ülős típus :(
Egyszerűen nem megy a barátkozás, próbáltam az egyetemen is, de annyira egyedül érzem ott magam. Senkivel nem sikerült összebarátkoznom, mert mire megnyílnék, már elkönyvelnek antiszocnak/lúzernek stb.
Lehet ijesztően fog elsőnek hangzani, de menj el egyedül. Bemész egy klubba / bárba odacsapódsz valakihez kamu indokokkal " van tüzed ? " "mennyi itt a sör? fú jó drága"
és ott maradsz dumálni.
Az egyetemen meg a legegyszerűbb kérdezel valamit pl "bocs ezt érted?" "nem tudod hol az x épület?" stb és óra után elkezdtek dumálni h "fú nem tom h lesz meg ez a tárgy kva nehéz" vagy nem tom miről szoktak a lányok beszélni.
Ezek általános szociális készségek amik tanulhatók
Sziaa!
Hát arra nincs sok ötletem, hogy a valós életben hol tudnál, én a legjobb barátnőmet is neten ismertem meg még 10 éve és sok mást is.
Szívesen barátkozok, eljárkálok, h ha esetleg van kedved , írj privit aztán összehozhatunk valamit. :)
Had összegezzem:
Az egyetemen nem tudsz ismerkedni, neten nem vagy hajlandó, és sehol máshol sem mert félsz egyedül kimenni.
Őszintén szólva nem tudom, hogy akarsz így "bulizós" barátokat. Én a helyedben örülnek, hogy egyáltalán vannak barátaim
Sziaaa. En hasonló helyzetben vagyok. :( Most nekem az elsődleges célom a Balaton Sound egy napra, de egy baratnom sem akar eljönni velem. Ha esetleg van kedved irj nyugodtan. :) Vagy ha bulizni szeretnek többet akkor is írhatsz, Pesten vagyok egyetemista, de a Balatonnál lakom.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!