Most már sosem találok normális barátokat?
Az oldalon elkezdtem beszélgetni pár emberrel, voltak köztük fiúk. Csak barátágról volt szó, de miután facebookon folytattuk a beszélgetést, és láttak rólam képet, már bepróbálkoztak. (Ne egy csücsörítős, mindene kint van lányra gondoljatok, teljesen normális vagyok)
Értem, én, hogy sokan vannak egyedül és párt keresnek. De én egyértelműen barátkozni akartam, ahogy eredetileg ők is, nem a neten akarok pasit találni, miért nem lehet ezt megérteni. Valaki más hasonló, esetleg ugyan ebben a helyzetben?
Ha előtte nem szögezted le, kizárólag barát, ez van.
Ha igen, gratulálok nekik.
Találni fogsz ha akarsz s teszel érte. Ne add fel vannak aggyal rendelkező emberek is.
Szóval az a helyzet, hogy a pár ember közül csak a fiúk voltak normálisak?
Az elsővel értek egyet, ilyenkor az elején rögzíteni kell, hogy csak barátság. Ha nem érti meg, akkor az egy rossz barátság lesz.
Én meg pont olyan fiú vagyok akinél a lányok akartak többet :D
Van ez így, ettől függetlenül volt aki nem lépte túl a barátságot, de titokban nagyon szerelmes volt.
Konkrétan randikról volt szó, sőt volt aki már konkrétan arról beszélt, hogy mindig ilyen lányt keresett, aztán házasságról meg gyerekekről faggatott. Na itt lett vége a beszélgetésnek.
Leszögeztem az elején, hogy csak barátság. Feljött, hogy párom van, (aki mellesleg tud mindenről) de hamar túltették magukat rajta annyival, hogy a pasik jönnek mennek. Eszem megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!