Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen egyhangú a nyaram? Hogy szerezzek barátokat? 16/L

Figyelt kérdés
Idén voltam kilencedikes, nagyjából sikerült beilleszkednem az osztályba, igaz, elég csendes, introvertált személyiség vagyok (amíg nem oldódok fel egy társaságban, csak az meg idő :D). De csak néhány ember van, akivel sikerült olyan viszonyt kialakítanom, hogy el is járkálunk ide-oda, vagy csak úgy. Nekik pedig nincs igényük arra, hogy 1-2 hétnél gyakrabban találkozzunk. Nekem lenne, sok koncertre, programra is szívesen elmennék, de nincs kivel (egyedül meg nem szeretnék), nem egyezik az ismerőseimmel a zenei ízlésem se igazán. Leginkább a rockot, metált szeretem, illetve gitározok is (elektromos gitáron). Szabadidőmben próbálok sok időt eltölteni a háziállataimmal, egyik kutyámmal agility-zek is( sokszor sétálok is vele, de a környéken elég nehéz barátkozni, egy nagyobb faluban élek, a legtöbb itteni ember nem igazán szimpatikus az utcán). Viszont még emellett is rengeteget unatkozok. Barátom nincs, van egy fiú, aki tetszik, de sajnos elég reménytelennek tűnik a dolog. :( Mit tudnék tenni, hogy egy kicsit "legyen életem"? Remélem érthető, mi a problémám és esetleg tudtok tanácsolni is valamit. :)

2017. jún. 30. 00:58
1 2
 11/16 anonim válasza:
Basszus szinte ollyan vagy mint én két évvel idősebb kiadásban :D egyébként szerintem az sem rossz ha keresel hasonló zeneiizlésű embereket akik valamilyen hangszeren játszanak és ha már gitározol akkor szerintem a közös zenélés jó program (leglábbis nekem bevált) ha meg ez nem jön össze vagy nincs kedved hozzé stb. akkor mondjuk tanulj meg lovagolni, keress valamilyen sorozatot vagy valami hobbit.
2017. júl. 2. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Azért nem semmi, hogy téged már hányan akarnak felszedni a kérdésed kiírása után :D

Tudom, hogy le fogtok pontozni, de nem bírom magamban tartani:

Az átlag hímnemű olvasó fejében kb. az van: 16 éves, még friss ropogós csaj, valószínűleg önbizalomhiányos, ezért könnyű prédának ígérkezik - azonnal rá kell mozdulni! :D

Nem csalódtam férfitársaimban :D Hajrá, küzdjetek a friss húsért! :D

2017. júl. 3. 15:41
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 Valóban írogatnak, de nem bánnám, ha lenne köztük korombeli emberke is.:D Azért annyira nem vagyok önbizalomhiányos/elkeseredett könnyű préda, hogy bárkinek a karjai közé rohanjak. :P
2017. júl. 3. 21:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez olyan, mint a lottó. Tudod, hogy valószínűleg nem fogsz nyerni, de inkább meghozza az ember azt a kis befektetést a lehetséges jutalom érdekében :D

Na de ne csüggedj, majd felszednek előbb-utóbb :D

2017. júl. 3. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Gondolkoztam, hogy írjak e, vagy nem. Végül a vissza gombot nyomtam meg, de aztán mégis visszajöttem ezt leírni.

Én ugyan 22 vagyok, de nagyon magányos, és szintén pest megyében lakom.

2017. júl. 27. 22:42
 16/16 anonim válasza:

Szia! :) 16 éves, Pest megyei, szintén elég magányos lány vagyok. Van kedved barátkozni? Ha igen, írj, és elküldöm a face profilom neked privátban ^^

Röviden rólam: szeretem a rockot (Linkin Park, Tankcsapda, csak hogy két példát hozzak.) Szeretek számítógépen játszani és írni. Szívesen szereznék egy barátnőt, akivel lehet fagyizni, kávézni, hülyéskedni, lelkizni,sétálni. :)

2017. aug. 4. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!