Barátaimra hallgatni vagy menni tovább azon az úton, amit jónak érzek? (többi lent)
Van egy srác, akit már lassan 7 hónapja ismerek és előre leszögezem, mi csak barátok vagyunk és szeretnénk is azok maradni. A lényeg, hogy a srác mondta, hogy az én érdekemben nem szeretné, ha összejönnénk. Kezdeném ott, hogy a srác egy gazdag családból származik és elmondása szerint szülei nem igazán örülnének nekem. Úgy is érzem, hogy nem is nagyon érez most már irántam többet, mint barátság, ahogy szerintem már én sem.
Szóval ahogy megismertük egymást, rá alig 1 hónapra kezdődött ez a dolog. Alapjáraton teljesen úgy viselkedünk egymással, mint barátok. Viszont az is elő szokott fordulni, hogy szexelünk és barátaim nagyon szeretnének erről az egészről lebeszélni, mert ők erre nem tekintenek normális barátságként. Pedig amúgy ez a srác egy nagyon jó barátom, annak ellenére is, hogy szexelni is szoktunk. Tudom, hogy ez így nem mindennapi, de nekünk ez így jó és mondhatni mindezek ellenére legjobb barátok vagyunk.
17/l (ő 19)
Nem vagyok sokkal idősebb nálad, prűdnek sem tartom magam, és bár már nem vagyok büszke rá, de voltak egyéjszakás "barátaim", sőt, egyszer még ezt is csináltam egy ideig, amit most te, bár mi nem voltunk olyan hű de nagy barátok, csak haverok, de összejártunk. Konkrétan annyi "haszna" volt a dolognak, hogy szexuálisan kielégítettük egymást, de boldog, na az nem volt egyikünk sem, én főleg nem. Kölcsönösen használtuk ki egymást, aztán egyszer csak vége lett és mind a ketten megkomolyodtunk. Habár én nem 17 évesen csináltam ezt.
Tudom, tudom, talán régimódinak tűnök, de szerintem ennyire fiatalon nagyon nem jó ötlet ez a barátság extrákkal dolog. Most kéne felfedezned az igaz szerelmet, a mindent elsöprő tinédzser belezúgásokat, az első, félénk szexuális élményeket, átélni mindent szépen apránként... nem úgy élni, mint egy kiégett 30-as, akinek már nem jut rendes pasi, csak dugásra használják. Ez nem egészséges ilyen fiatalon.
Másrészt, a jelenlegi kapcsolatom elején sok nagyon őszinte beszélgetésünk volt a párommal, és kiderült az én ilyen kapcsolatom is, és az is, hogy neki is volt egy ilyen jó barátnője, akivel tök jóban voltak, de nem együtt, csak szexeltek néha. Akkor nem volt kínos, de visszagondolni mind a kettőnknek nagyon rossz erre.
Ha egyszer lesz egy komoly párod, akkor már nem fogod ilyen természetesnek venni, hogy valakivel csak úgy összejártál dugni. Ha pedig egyszer elmeséled neki, lehet, hogy örök sebet ejtesz a kapcsolatotokon, mert nem fogja tudni elfogadni, hogy te így éltél.
Egyébként, ahogy már mások is írták előttem, sajnos ez ma már eléggé mindennapi, és látszik is a korosztályodon, hogy egyre kevésbé vesznek komolyan egy kapcsolatot, akár barátságról, akár szerelemről van szó. Már nem kell szeretni a másikat a szexhez, már nem kell együtt járni senkivel, hogy elveszítsd, már nem kell együtt élni egy eljegyzéshez, elég kirakni a fészbukra...
Nem vesztek ti már komolyan semmit. Amikor meg jön a való élet, bele az arcotokba 200-al, akkor hatalmasat koppantok.
Előbb-utóbb valamelyikőtöknek lesz egy igazi párja, és akkor a másik repül. Abból pedig sírás lesz. Hiába mondod most, hogy szerinted te sem szereted. Nagyon valószínű, hogy pattintani fog egy olyan csajért, aki komolyabban érdekli, és te fogsz a padlóra kerülni, mert igenis kötődtél hozzá és megszoktad, hogy van neked, még ha nem is akar járni veled. Te most is igent mondanál, ha azt kérné, hogy legyetek igazából együtt. De ő nem.
Ezért én is azt mondom, hogy ez nagyon nagyon rossz ötlet, DE mindenki a saját hibájából tanul, főleg a lányok, főleg a te korodban. Meg kell csinálni a hülyeséget, hogy rájöjj, hogy hülyeség volt. Aztán legközelebb már talán nem fogod megcsinálni. Ilyen az élet.
A barátaid pedig okosak és törődnek veled, vigyázz rájuk, nehéz ilyeneket találni manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!