Ti szoktatok otthon egyedül iszogatni, zenét hallgatni?
Már 3x megesett velem,hogy iszogatok,nem durván. Csak lazulásképpen meg zenét hallgatok.
Sajnos legjobb barátnőm be pasizott aztán most kb 3 hete olyan mintha barátnőm nem létezne,nem lehet vele kezdeni semmit sem.
Haverok meg mind tanulnak egyetem miatt.
Így nincs kivel innom,buliznom. Mondjuk beszélgetni se nagyon :(
Egyedül iszogatok most is.
Ti szoktatok?
Inni nem szoktam amúgy se, de a zenehallgatás miért ilyen fura?
Otthon mindenki vigyázzban ül?
Na mindenkinek megjött a kedve az iszogatásra hihi :D
Zene hallgatást az iszogatással kötöttem egybe. Tudom,hogy azt mindenki szokott hallgatni egyedül :D
De hogy is az nem leszek :D
Ritkán iszok. Csak bulikor. Most a fent említett barátosném hagyott cserben szilveszter este így akkor is ittam egyedül,meg most iszok. Novemberben volt még ilyen.
Nem kívánom mindig az alkoholt max 1 hónapban 1x :)
Előfordul, hogy elszopogatok itthon egy pohár whiskeyt vagy rumot, ha megkívánom, de nincs belőle rendszer :)
Most mondjuk mindjárt megyek egy összejövetelre, úgyhogy bemelegítésként csináltam magamnak egy masszív ír kávét Jamesonnal és Baileys-szel, bár kávé csak alibiből van benne szerintem :D
Ami a zenét illeti, az szinte nonstop szól, amikor egyedül vagyok itthon, nem tudnék anélkül élni :)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!