Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti szoktatok otthon egyedül...

Ti szoktatok otthon egyedül iszogatni, zenét hallgatni?

Figyelt kérdés

Már 3x megesett velem,hogy iszogatok,nem durván. Csak lazulásképpen meg zenét hallgatok.

Sajnos legjobb barátnőm be pasizott aztán most kb 3 hete olyan mintha barátnőm nem létezne,nem lehet vele kezdeni semmit sem.

Haverok meg mind tanulnak egyetem miatt.

Így nincs kivel innom,buliznom. Mondjuk beszélgetni se nagyon :(

Egyedül iszogatok most is.

Ti szoktatok?

2016. jan. 8. 20:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Egész életemben ezt tettem... mert nekem így a jó, nem barátokkal máshol, azokra nincs szükségem. Ha neked az kell akkor ne otthon ülj, hanem menj. Társaságot bárhol lehet találni.
2016. jan. 8. 20:23
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem nagyon, csak ritkán. De inkább főzés közben. Illetve nyáron sörözni szoktam. Most van itthon whiskey, igazából meghoztad a kedvem hozzá :D
 3/18 anonim ***** válasza:
ha felb**z a főnök idegileg, mint ahogy most is, lecsúszik 1-2 pohárka. Amúgy meg nem, max ünnepekkor vagy szülinap alkalmából.
 4/18 anonim ***** válasza:
Én is szoktam.Tegnap este ez volt a program, pont azon agyaltam hogy nincs kivel inni/dumálni.:) Régen sokat buliztam mára szelídebb vagyok mert csak nem annyi az élet mégis hiányoznak az ilyen összeülős esték. :)Szerintem tudom milyen neked most..
2016. jan. 8. 20:25
 5/18 anonim ***** válasza:
Így rontjátok el az embert... volt egy kis mézes szilvám a hűtőben, hát nem kimentem érte...? :-)
2016. jan. 8. 20:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Inni nem szoktam amúgy se, de a zenehallgatás miért ilyen fura?

Otthon mindenki vigyázzban ül?

2016. jan. 8. 20:30
 7/18 A kérdező kommentje:

Na mindenkinek megjött a kedve az iszogatásra hihi :D

Zene hallgatást az iszogatással kötöttem egybe. Tudom,hogy azt mindenki szokott hallgatni egyedül :D

2016. jan. 8. 20:32
 8/18 anonim ***** válasza:
Azér alkesz se legyél arra figyelj. :D
2016. jan. 8. 20:34
 9/18 A kérdező kommentje:

De hogy is az nem leszek :D

Ritkán iszok. Csak bulikor. Most a fent említett barátosném hagyott cserben szilveszter este így akkor is ittam egyedül,meg most iszok. Novemberben volt még ilyen.

Nem kívánom mindig az alkoholt max 1 hónapban 1x :)

2016. jan. 8. 20:37
 10/18 anonim ***** válasza:

Előfordul, hogy elszopogatok itthon egy pohár whiskeyt vagy rumot, ha megkívánom, de nincs belőle rendszer :)

Most mondjuk mindjárt megyek egy összejövetelre, úgyhogy bemelegítésként csináltam magamnak egy masszív ír kávét Jamesonnal és Baileys-szel, bár kávé csak alibiből van benne szerintem :D

Ami a zenét illeti, az szinte nonstop szól, amikor egyedül vagyok itthon, nem tudnék anélkül élni :)

27N

2016. jan. 8. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!