Ti szoktatok otthon egyedül iszogatni, zenét hallgatni?
Már 3x megesett velem,hogy iszogatok,nem durván. Csak lazulásképpen meg zenét hallgatok.
Sajnos legjobb barátnőm be pasizott aztán most kb 3 hete olyan mintha barátnőm nem létezne,nem lehet vele kezdeni semmit sem.
Haverok meg mind tanulnak egyetem miatt.
Így nincs kivel innom,buliznom. Mondjuk beszélgetni se nagyon :(
Egyedül iszogatok most is.
Ti szoktatok?
Egyik legjobb program.
Üres a lakás, csend van, csak a zene szól meg a pálinka.
Plusz én olyankor rá is gyújtok :D
Teljesen OK, most a párom ilyen abszintnak nevezett zöldeskék izét iszik (nagyon rosszul állunk alkohollalt, ezt a színéért vettük :D ezenkívül csak Stroh80 rum van, de azt képtelenek vagyunk meginni, az édességalapanyag) s gondolom, dinoszauruszos videókat néz, esetleg mágikus lányokról rajzokat, én pedig szintén ilyet iszom és itt írogatok. Zene mindig van.
Ritkán csinálom, mert évi párszor iszom összesen. De az itthoni iszogatás teljesen OK. Igazán jót eleve nem tudok máshol, nem fizetek sokszoros árat valami whiskyért, ami nem is a kedvencem... Max belga sörözőben tudok iszogatni, az kellemes tud lenni :)
Persze! Van, hogy jól esik az ilyen egyedüli lazulgatás, elmélkedés itthon :D
Rendszert nem csinálok belőle, mert ha már iszogatok, akkor azt jobb szeretem a barátokkal, de olykor-olykor belefér egy ilyen este is :)
Én sem csinálok rendszert belőle,mint írtam :) annyira azért nem szeretem a piát.
De jól esett tegnap,fárasztó hetem volt. Barátnőmmel szerettem volna inni. De nem jött össze.Így egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!