Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi baja van velem a legjobb...

Mi baja van velem a legjobb barátomnak?

Figyelt kérdés
Volt egy legjobb fiú barátom,de úgy egy-két hete másképp viselkedett velem.Ma pedig amikor szembe jött az utcán,rámnézett,és egyszerűen elment mellettem!Én lesokkolva állok ott,aztán amikor hazaértem,ráírtam,hogy ez most mi volt annyit írt rá vissza,hogy ,,nem volt kedvem hozzád"!4 éves korunk óta legjobb barátok voltunk,sosem titkolóztunk egymás előtt!De mostanság került,flegmázott velem!Amikor meg rákérdeztem,hogy mi a baja(mármint még a mai ,,incidens" előtt pár nappal),elpirult,és annyit mondott,hogy ,,nem akarok róla VELED beszélni".Ez kicsit rosszul esett,ezért inkább más témát hoztam fel,de ugyanolyan bunk..ó volt.Aztán itt a mai!Amióta hazajöttem,bőgök,és agyalok felváltva.Egy kérdés fogalmazódott meg bennem:MOST AKKOR MI VAN? 12/L

2017. jún. 22. 23:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csak egy évvel vagyok nálad nagyobb 13/f amugy ja ez igy szokott lenni.(velem is ez van de nem fogom elmondani neki 6 éve ismerem de inkább nem majd mikor idősebbek leszünk inkább akkor)
2017. jún. 30. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!