Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szakítás után mit jelent az,...

Szakítás után mit jelent az, ha a másik fel azt mondja, hogyha ha nem hagyom beken akkor válasz lepeseket tesz?

Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 21:44
 1/10 A kérdező kommentje:
Kedves Nyomorék! Az nem zaklatás, ha levelet írok neki. Mégis mit csinál a bíróság? Ezert megbüntet?
2017. jún. 22. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Megbüntet igen.

222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2017. jún. 22. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
De igen, az is zaklatás. Nyilván nem először cseszegeted a szakítás óta, különben nem hangzott volna el a fent említett mondat.
2017. jún. 22. 21:56
 4/10 A kérdező kommentje:
De en nem felemlitem ot meg, nem háborgatom. Csak leírtam neki egy ket dolgot a kapcsolatunkkal kapcsolatban. Es ebben mi a rossz, ha írok neki, hogy hogy van vaagy ilyesmi? Ezért nehogy mar büntetes jarjon.
2017. jún. 22. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
De nem kell ráírni, mert nem kíváncsi rád. Ha már ott tart a kettőtök viszonya, hogy fenyegetőznie kell, mert nem hagyod békén, akkor már régen túlmentél egy határon. Szánalmas, ha valaki ilyen pióca. Ezzel legfeljebb csak megutáltatod magad. Hagyd békén azt a lányt/fiút, és lépj tovább.
2017. jún. 22. 22:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Csak ket levelet irtam.
2017. jún. 22. 22:16
 7/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

#5 majd a birosagon magyarazkodsz

de kerdez ra tole

mert akkor talan elarulja ha igen es akkor megszakitod vele a kapcsolatot mivel tiszta jo szivvel gyulol teged

2017. jún. 22. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
De tényleg hagyjad őt. Szakítottatok. Innentől már nincs miről beszélnetek.
2017. jún. 22. 22:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Én válaszra se méltattalak volna, csak simán tiltalak. Sosem értettem ezt a teperni, hőbörögni, fröcsögni a semmiért hozzáállást.
2017. jún. 23. 13:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak "két" levelet? Az már bőven sok, pontosabban kettővel több, mint amit kellett volna.

Hagyd békén, ő láthatólag semmit nem akar tőled, te mit tapadsz rá?!

2017. jún. 24. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!