Szakítás után mit jelent az, ha a másik fel azt mondja, hogyha ha nem hagyom beken akkor válasz lepeseket tesz?
Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 21:44
1/10 A kérdező kommentje:
Kedves Nyomorék! Az nem zaklatás, ha levelet írok neki. Mégis mit csinál a bíróság? Ezert megbüntet?
2017. jún. 22. 21:52
2/10 anonim válasza:
Megbüntet igen.
222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
3/10 anonim válasza:
De igen, az is zaklatás. Nyilván nem először cseszegeted a szakítás óta, különben nem hangzott volna el a fent említett mondat.
4/10 A kérdező kommentje:
De en nem felemlitem ot meg, nem háborgatom. Csak leírtam neki egy ket dolgot a kapcsolatunkkal kapcsolatban. Es ebben mi a rossz, ha írok neki, hogy hogy van vaagy ilyesmi? Ezért nehogy mar büntetes jarjon.
2017. jún. 22. 22:03
5/10 anonim válasza:
De nem kell ráírni, mert nem kíváncsi rád. Ha már ott tart a kettőtök viszonya, hogy fenyegetőznie kell, mert nem hagyod békén, akkor már régen túlmentél egy határon. Szánalmas, ha valaki ilyen pióca. Ezzel legfeljebb csak megutáltatod magad. Hagyd békén azt a lányt/fiút, és lépj tovább.
6/10 A kérdező kommentje:
Csak ket levelet irtam.
2017. jún. 22. 22:16
7/10 Közveszélyes Kontár válasza:
#5 majd a birosagon magyarazkodsz
de kerdez ra tole
mert akkor talan elarulja ha igen es akkor megszakitod vele a kapcsolatot mivel tiszta jo szivvel gyulol teged
8/10 anonim válasza:
De tényleg hagyjad őt. Szakítottatok. Innentől már nincs miről beszélnetek.
9/10 anonim válasza:
Én válaszra se méltattalak volna, csak simán tiltalak. Sosem értettem ezt a teperni, hőbörögni, fröcsögni a semmiért hozzáállást.
10/10 anonim válasza:
Csak "két" levelet? Az már bőven sok, pontosabban kettővel több, mint amit kellett volna.
Hagyd békén, ő láthatólag semmit nem akar tőled, te mit tapadsz rá?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!