Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen jogi vagy egyéb lépések...

Milyen jogi vagy egyéb lépéseket tehetek ha belóg a másik autója az én parkolóhelyemre?

Figyelt kérdés
Van egy saját tulajdonú mélygarázsom, amolyan lenti fedett beálló ahol több autó is áll és fehér vonallal vannak elválasztva. Namármost a szomszéd rendszeresen rááll a felezővonalra, sőt még néha túl is lóg rajta és belóg a kocsii orra az én részemre. Nem nagyon de azért 5-10 cm-re biztosan. Beszéltem vele már szóban de sajnos nem érti meg, hogy rajta kívül mindenki be tud állni csak ő nem.

#autó #parkoló #beparkol
2015. febr. 6. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Fúrjál be elválasztó karókat a felezővonalra, ha nagyon zavar a dolog.
2015. febr. 6. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt kellene de nem akarok ennyire bunkó lenni pedig tényleg azt kellene.
2015. febr. 6. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Társasházban laksz? Mert ott elég egyszerű a helyzet. Következő lakógyűlésen vesd fel a dolgot mindenki előtt, hátha kicsit megszégyenül és észbekap. Ha nem segít akkor következő alkalommal jelentsd be, hogy nem javult a helyzet és te egyéni védőeszközöket fogsz alkalmazni.

Az a lényeg, hogy ne fenyegesd meg, hogy kárt teszel a kocsijában vagy ilyesmi.

2015. febr. 6. 12:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ igen ott lakom jó felvetés. Úgy gondoltam enélkül is megy meghát ezek akkora bunkók, hogy nem biztos hogy okul belőle de hátha :)
2015. febr. 6. 13:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk nálunk ez a közös képviselet elég gyatra :(
2015. febr. 6. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

azzal fenyegetni, hogy kárt teszel a kocsijában, örökre elkapálod magad, és akár beköltözhetsz a bíróságra...ezentúl bármi baja lesz a kocsijának, egyből rádhívja a rendőrségt...

sjanos el kellett bocsájtanom egy embert, aki megfenyegetett-szerencsére több tanú előtt-hogy kárt tesz a kocsimban, és a gumkra is figyeljek...

nos tíz perc múlva a cég jogásza kézbesített neki egy levelet, amiben vázolta a következményeket..

a mélygarázsban még tűzvédelmi okokra is hivatkozhat, ha valami kiálló tárgyat teszel a vonalra..

bosszúból dugnám a feleségét...

2015. febr. 6. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Fényképezd le, és ragaszd ki a postaládákhoz, hogy mindenki láthassa. Hamar észbe fog kapni.
2015. febr. 7. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!