Sok barátom van mégis egyedül érzem magam nyáron. Mit tegyek?
Keress új barátokat!
Most az én barátaim se elérhetőek, de itt az internet, ami egy jó módja annak hogy megismerj új embereket. Erre a célra akár ez az oldal is alkalams, tegnap is megismertem itt valakit.
szal ha valaki akar barátkozni, nyugodtan írhat:)
64%
Nem te hőzöngtél egy előbb kérdésnél, hogy a nők csak a pénzre mennek? Amilyen "szépen" írtál általánosságban a nőkről, ne csodálkozz, hogy nincsen barátnőd. Főleg nem egy huszonéves virágszál.
Kati,nincsen hobbid, érdeklődési köröd?
Aszerint is lehet találni nyárra barátokat.
Kedves #7!
Nem, nem én voltam. Ezt ezer százalékkal ki merem jelenteni! Ha megfigyelted itt többen azon vagyunk, hogy írtsuk az olyan nőgyűlőket mint a pudvás retket! Meg az olyanokat is, akiknek már egy mondatából is az süt, hogy készek lennének akár erőszakot is elkövetni, azokat szoktuk a rendőrség figyelmébe is ajánlani – egyáltalán nem indokolatlanul.
A virágszálas dolgot aláírom! Olyan gyönyörű mindegyik mint egy tucat különféle, szépséges vadvirág egy csokorba kötve! Ó, hát igen, nagyon is észbontó a látványuk... :-) Beszélgethetünk erről, én benne vagyok... De hát tudom jól, álmodik a nyomor! :-D Egyébként is mit csinálhatnék, járjak szemfedővel? Ahhoz azért még nagyon korán lenne...
Viszont egyszer egy korombeli lány mondta, hogy ő ugyan már nem hajlandó sátrazni, mert már nem elég fiatal hozzá, amiben szerintem nem volt igaza. Szóval én nyitott vagyok mindenre, ismerkedni, találkozni mindenkivel lehet, akiről megbizonyosodtunk, hogy nem erőszaktevő vagy kifőtt pszichopata. De még akkor is ajánlott a nyilvános, forgalmas hely... Elsőre mindenképpen, ezt főleg a lányoknak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!