Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Többet jelent az internetes...

Többet jelent az internetes barátom, mint kéne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Körülbelül 6 éve ismertem meg, de egy bő 3-4 éve napi szinten tartjuk a kapcsolatot. Az ország másik végében lakik, ezért a találkozás nem olyan egyszerű, és igazából ő nem is szeretne. Itt kezdődnek a gondok. Vannak barátaim (tényleges barátaim, akikben megbízok) a közelemben is, akikkel eljárok ide-oda, beszélgetek velük, de velük még se tudok úgy beszélni, mint az internetes barátommal. Szinte mindent tudunk egymásról (túlzás nélkül), és nem bírnám nélküle, viszont szerintem őt hosszabb távon nem zavarná, ha én esetleg eltűnnék. Mint említettem találkozni nem akar, és egy nagy üresség van bennem vele kapcsolatban. Mintha nem vehetnék részt az életében vagy nem tudom, én szeretnék a részese lenni nem csak interneten keresztül, de nem tudok, és úgy érzem tehetetlen vagyok. Körülbelül egy fél éve erősen depressziós voltam miatta hónapokig (ki is mutattam neki, sokat veszekedtem vele akkor), ez sokat javult az utóbbi időben, viszont továbbra is törődöm vele ahogy tudok, kicsit visszafogottabban, viszont ezen az érzésen, hogy a számára csak egy internetes barát vagyok nem tudom túltenni. Mit ajánlotok, mit kellene tennem? 17/F (mindkettőnk)

2017. jún. 9. 18:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Te vágtad be az ajtót nem ő, ha jól értem.

Az ő oldalàról gondolom ez úgy néz ki, hogy te ennyi miatt képes voltál lezárni a kapcsolatotokat.

2017. jún. 13. 14:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem ez volt az első ilyen. Ígérget, de sosem tudja betartani, ez nekem rosszul esik, ami őt nyilvánvalóan ez nem érdekel. Nem látok sok esélyt arra, hogy írjon, pedig nagyon hiányzik :/ És az a legrosszabb, hogy valószínűleg amíg én csak arra gondolok, hogy csalódást okozott és le se szar, addig én eszébe se jutottam azóta.
2017. jún. 13. 16:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Milyen ígéret?
2017. jún. 13. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem feleslegesen őrlödsz. Megmondhattad volna neki, hogy bánt, hogy szarik a fejedre és ha mást nem tud, akkor inkább ne is beszéljetek, mert nagyon rosszul esik neked. Ha erre normálisan reagált volna akkor valamennyire érdekelted, de ha belement volna a lezárásba, akkor tényleg nem izgatta ez a dolog.

Esetleg annyit csinálhatsz, hogy írsz neki, bevallod neki őszintén, miért csináltad ezt és igazából hiányzik, csak nem bírtad már elviselni ezt. Vagy hagyod az egészet és nem siránkozol miatta tovább. Döntsd el melyiket akarod. Ha az elsőt, akkor ne tökölj, ne félj, de számolj azzal, hogy lehet összevesztek, vagy rosszul fogadja. Ebben az esetben legalább megkönnyebbülnél mert bevallanád az érzéseid.

Na hajrá, akárhogy dönts. :) Minden rendben lesz.

2017. jún. 13. 22:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tudja, hogy nekem fontos, de ő nem mutatott sose olyan jelet, hogy fontos lennék én is neki.
2017. jún. 14. 14:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd a francba. :)
2017. jún. 15. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!