Van egy internetes fiú barátom akivel eddig iszonyat sokat beszélgettünk, de mostanság alig. Mitől lehet?
Tegnap le is írtam neki hogy észrevettem,de Ő azt írta hogy Ő nem vette észre. Nem tudom hogy miért lehet ez... Nem rég megismert még 1 lányt internetről és azóta iszonyat furcsa lett... Eddig elmondtunk egymásnak mindent,de most....semmi. Tegnap is szomorú volt,én megkérdeztem h mi a baja,és azt írta hogy semmi,pedig tuti van valami
Valami ötlet?Fontos lenne.Hiányzik a vele való beszélgetés ...
13/L
nem fog tetszeni a válaszom, de inkább a való életben keress barátokat.
elég nagy rizikója van,hogy egy kvázi idegennek leírod a mindennapjaidat és mindent magadról.nem tudhatod,hogy ki ül a gép mögött,ha még soha nem találkoztatok..
egyik ismerősöm 1 évig beszélt egy sráccal facebookon. rendes profilja volt a fiúnak, képek, barátok, barátokkal képek.és a barátoknak is rendes profiljuk volt.aztán kiderült,hogy az összes profil hamis és 1 ember csinálta,lopott képekből..
amúgy meg ha nem találkoztok úgyse,akkor nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!