Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti is ezt gondolnátok ebben a...

Ti is ezt gondolnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Ott aludtam barátnőméknél, előtte este bementünk a városba, majd a barátja haza vitt minket hozzájuk. Másnap mentem haza és utána és 5 nap múlva vettem észre, hogy nincs meg a kabátom. Emlékeztem, hogy haza mentünk bnőmékhez és ott vettem le, ezért ráírtam neten.

én: Otthagytam nalatok a kabatomat

ő: Hol? Mert most hogy mondod nekem nem remlik

én: vagy az akasztóra raktam vagy valahova letettem

mert emlékszem h amikor vitt haza barátod akkor rajtunk volt még mert hideg volt,de már utána nem rémlik h haza hoztam volna. nem láttátok valahol?

ő:Hát az akaszton nincs

Beakasztva a szekrénybe nem lett

Ágy alatt nincs

én:oké akkor légyszi nézz körül jobban

mert PONTOSAN emlékszem, hogy mikor beültem az autóban rajtam volt, utána nálatok levettem és haza már tuti, hogy nem hoztam erre is pontosan emlékszem, mert csak a hátizsák volt nálam és a kistáska és mikor kipakoltam nem volt benne

ezután aznap már nem írt, majd másnap: ő:Oksi megnézem

Megvan

én:Hol volt?

ő:Ott az akasztos resznel

Ez az akasztós rész gyakorlatilag a fogas, ahol tegnap még nem volt...

Én ebből azt a következtetést vontam le, hogyha nem mondom tutira, hogy emlékszem h ott van akkor ő megtartja szépen a kabátot. erre a válasza az volt, hogy amikor azt mondta nincs ott a kabát, akkor igazából nem nézte meg, mert fáradt volt csak a pasiját kérdezte meg. De kérdem én, akkor miért kell azt mondani, hogy nincs ott, csak szerintem olyan, mintha nem is akarta volna visszaadni?

2017. jún. 4. 21:04
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
72%

Nézd..akármit irunk, TE eldöntötted magadban, hogy igenis megakart lopni. Akkor miért irtad ki a kérdést? Az emberek elirták a véleményüket, ami nagyban eltér a tiedtől. Ezen szerintem el kellene gondolkodnod..

Valóban nem ismerjük őket, de ha te igen, akkor megint kérdem én, miért irtad ki a kérdést, ha számodra egyértelműen megvolt a lopási szándék?

A válaszolók a kérdésedre az általad kiirt információk alapján válaszolnak. Arról nem mi tehetünk, hogy hiányos. Habár ezeket a részleteket olvasva, továbbra is azt gondolom, hogy senkinek sem fájt a foga a kabátodra.

2017. jún. 4. 22:04
 32/43 A kérdező kommentje:
Érdekelt mások véleménye is, de nem lehetett belesűríteni az összes részletet. Aki meg baromi bunkón ír ide, vagy csak azért írt ide, hogy a frusztráltságát itt vezesse le, annak persze, hogy nem fog érdekelni a véleménye.
2017. jún. 4. 22:11
 33/43 A kérdező kommentje:
A barátját megkérdezte állítása szerint, h látta-e és a srác azt mondta nem, egyikük sem nézte meg. Akkor nem írom le így, hogy az akasztón nincs, a szekrényben nincs, az ágy alatt nincs, mintha akkor meg is nézte volna. Akkor megírom, hogy fáradt vagyok holnap megnézem, nem azt, hogy nincs itt. Már ilyen alapvető dologról miért kell hazudni? akik meg csak ilyen gusztustalanul tudnak beszélni azoknak gratulálok, kár belétek az oxigén
2017. jún. 4. 22:48
 34/43 A kérdező kommentje:
itt egyesek olvasni se tudnak. Bunkók vagytok előítéletesek és nagy a pofátok a billentyűzet mögül. Úgy csináltok, mintha ti sosem hagytatok volna még ott másnál valamit, de amikor leírja, hogy nincs az ágy alatt, a szekrényben blabla a képedbe hazudik, mikor semmivel nem több leírni, h holnap megnézem, mert ma nem érek rá, akkor ott már valami nem tuti. De nem csodálkozok már semmin
2017. jún. 4. 23:06
 35/43 anonim ***** válasza:
Úgy csináltok, mintha ti sosem hagytatok volna még ott másnál valamit- de igen. annyi különbséggel, hogy nem vádaskodtam..és nem mást okoltam a feledékenységemért.
2017. jún. 4. 23:19
 36/43 anonim ***** válasza:

Bunkók vagytok előítéletesek és nagy a pofátok a billentyűzet mögül- ezt a mondatod még had elemezzem ki.

Senki sem bunkózott, amig nem kezdtél el támadni mindnekit, aki tőled eltérő módon látja a dolgokat.

Előitéletesek? Nicsak kibeszél..Hiszen pont Te vagy az, aki egyből elitéli a barátnőjét, pedig semmi bizonyitékod nincs amivel alá tudod irni, hogy lopni akart. Egyből a legrosszabbra gondoltál és rögtön azzal álltál elő, hogy magának akarta a kabátod..ez mi ha nem előitéletesség????

Az meg, hogy kinek nagy a pofája a billentyűzeten keresztül...Nos, akkor miért nem mered szemtől szembe elmondani a barátnődnek azt, amit itt leirtál nekünk. Ne chatten a billetyűzet mögül faggasd a részletekért, hanem légy oly bátor és SZEMÉLYESEN tisztázd vele a dolgokat.

2017. jún. 4. 23:38
 37/43 anonim ***** válasza:

Jobb ha te nem csinálsz semmit, nincs senkid, nem mész sehova mert ilyen gondolatokkal hamar idegösszeroppanást kapsz.

Vagy kalkuláld bele hogy elveszíted a cuccaidat és nincsenek meg vagy ne hagyd el őket.

Ha a pasiját kérdezte meg akkor két szóban elmondta, hogy "te ott van egy ilyen olyan kabát?" a fiú oda sem figyelt "nincs". fáradtan ki fog kabátokat matatni?

2017. jún. 5. 00:56
 38/43 anonim válasza:
Hisztis.
2017. jún. 5. 08:53
 39/43 anonim válasza:
Mutasd már meg ezt a kérdést a barátnődnek:D
2017. jún. 5. 08:54
 40/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, de hagytam ott másnál dolgaimat viszont nem kezdtem el elmebeteg hisztis módjára gyanúsítani hogy biztos azért nem találja mert kell neki a használt kabátom.. És te vagy itt a legnagyobb bunkó..olvasd vissza a válaszadat nem csodálnám ha soha többet nem akarna a közeledben lenni, jogosan. Mást hibáztatsz amiért képtelen vagy vigyázni a saját dolgaidra, elvárod hogy azonnal megtalálja a fogason, holott erre te magad is képtelen voltál, különben nem lettél volna olyan gyökér hogy ott hagyod...
2017. jún. 5. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!