Ti is ezt gondolnátok ebben a helyzetben?
Ott aludtam barátnőméknél, előtte este bementünk a városba, majd a barátja haza vitt minket hozzájuk. Másnap mentem haza és utána és 5 nap múlva vettem észre, hogy nincs meg a kabátom. Emlékeztem, hogy haza mentünk bnőmékhez és ott vettem le, ezért ráírtam neten.
én: Otthagytam nalatok a kabatomat
ő: Hol? Mert most hogy mondod nekem nem remlik
én: vagy az akasztóra raktam vagy valahova letettem
mert emlékszem h amikor vitt haza barátod akkor rajtunk volt még mert hideg volt,de már utána nem rémlik h haza hoztam volna. nem láttátok valahol?
ő:Hát az akaszton nincs
Beakasztva a szekrénybe nem lett
Ágy alatt nincs
én:oké akkor légyszi nézz körül jobban
mert PONTOSAN emlékszem, hogy mikor beültem az autóban rajtam volt, utána nálatok levettem és haza már tuti, hogy nem hoztam erre is pontosan emlékszem, mert csak a hátizsák volt nálam és a kistáska és mikor kipakoltam nem volt benne
ezután aznap már nem írt, majd másnap: ő:Oksi megnézem
Megvan
én:Hol volt?
ő:Ott az akasztos resznel
Ez az akasztós rész gyakorlatilag a fogas, ahol tegnap még nem volt...
Én ebből azt a következtetést vontam le, hogyha nem mondom tutira, hogy emlékszem h ott van akkor ő megtartja szépen a kabátot. erre a válasza az volt, hogy amikor azt mondta nincs ott a kabát, akkor igazából nem nézte meg, mert fáradt volt csak a pasiját kérdezte meg. De kérdem én, akkor miért kell azt mondani, hogy nincs ott, csak szerintem olyan, mintha nem is akarta volna visszaadni?
Nézd..akármit irunk, TE eldöntötted magadban, hogy igenis megakart lopni. Akkor miért irtad ki a kérdést? Az emberek elirták a véleményüket, ami nagyban eltér a tiedtől. Ezen szerintem el kellene gondolkodnod..
Valóban nem ismerjük őket, de ha te igen, akkor megint kérdem én, miért irtad ki a kérdést, ha számodra egyértelműen megvolt a lopási szándék?
A válaszolók a kérdésedre az általad kiirt információk alapján válaszolnak. Arról nem mi tehetünk, hogy hiányos. Habár ezeket a részleteket olvasva, továbbra is azt gondolom, hogy senkinek sem fájt a foga a kabátodra.
Bunkók vagytok előítéletesek és nagy a pofátok a billentyűzet mögül- ezt a mondatod még had elemezzem ki.
Senki sem bunkózott, amig nem kezdtél el támadni mindnekit, aki tőled eltérő módon látja a dolgokat.
Előitéletesek? Nicsak kibeszél..Hiszen pont Te vagy az, aki egyből elitéli a barátnőjét, pedig semmi bizonyitékod nincs amivel alá tudod irni, hogy lopni akart. Egyből a legrosszabbra gondoltál és rögtön azzal álltál elő, hogy magának akarta a kabátod..ez mi ha nem előitéletesség????
Az meg, hogy kinek nagy a pofája a billentyűzeten keresztül...Nos, akkor miért nem mered szemtől szembe elmondani a barátnődnek azt, amit itt leirtál nekünk. Ne chatten a billetyűzet mögül faggasd a részletekért, hanem légy oly bátor és SZEMÉLYESEN tisztázd vele a dolgokat.
Jobb ha te nem csinálsz semmit, nincs senkid, nem mész sehova mert ilyen gondolatokkal hamar idegösszeroppanást kapsz.
Vagy kalkuláld bele hogy elveszíted a cuccaidat és nincsenek meg vagy ne hagyd el őket.
Ha a pasiját kérdezte meg akkor két szóban elmondta, hogy "te ott van egy ilyen olyan kabát?" a fiú oda sem figyelt "nincs". fáradtan ki fog kabátokat matatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!