Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti is ezt gondolnátok ebben a...

Ti is ezt gondolnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Ott aludtam barátnőméknél, előtte este bementünk a városba, majd a barátja haza vitt minket hozzájuk. Másnap mentem haza és utána és 5 nap múlva vettem észre, hogy nincs meg a kabátom. Emlékeztem, hogy haza mentünk bnőmékhez és ott vettem le, ezért ráírtam neten.

én: Otthagytam nalatok a kabatomat

ő: Hol? Mert most hogy mondod nekem nem remlik

én: vagy az akasztóra raktam vagy valahova letettem

mert emlékszem h amikor vitt haza barátod akkor rajtunk volt még mert hideg volt,de már utána nem rémlik h haza hoztam volna. nem láttátok valahol?

ő:Hát az akaszton nincs

Beakasztva a szekrénybe nem lett

Ágy alatt nincs

én:oké akkor légyszi nézz körül jobban

mert PONTOSAN emlékszem, hogy mikor beültem az autóban rajtam volt, utána nálatok levettem és haza már tuti, hogy nem hoztam erre is pontosan emlékszem, mert csak a hátizsák volt nálam és a kistáska és mikor kipakoltam nem volt benne

ezután aznap már nem írt, majd másnap: ő:Oksi megnézem

Megvan

én:Hol volt?

ő:Ott az akasztos resznel

Ez az akasztós rész gyakorlatilag a fogas, ahol tegnap még nem volt...

Én ebből azt a következtetést vontam le, hogyha nem mondom tutira, hogy emlékszem h ott van akkor ő megtartja szépen a kabátot. erre a válasza az volt, hogy amikor azt mondta nincs ott a kabát, akkor igazából nem nézte meg, mert fáradt volt csak a pasiját kérdezte meg. De kérdem én, akkor miért kell azt mondani, hogy nincs ott, csak szerintem olyan, mintha nem is akarta volna visszaadni?

2017. jún. 4. 21:04
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
ha valóban a pasija nézte meg akkor meg az a logikus h barátom megnézte és nem látta, nem az hogy élből leírom, hogy nincs ott
2017. jún. 4. 21:20
 12/43 A kérdező kommentje:
50 kabát meg tuti nincs ott mert most költöztek be, gyakorlatilag csontra üres az egész fogas, az ő két kabátjukon kívül. 5 napig ott lógott, amikor ráírtam. ott veszik fel a cipőt minden nap. nem igaz, hogy nem vették észre
2017. jún. 4. 21:22
 13/43 anonim ***** válasza:
81%

Én magamhoz tuti nem hivnálak többet, ha ennyire gyanakvó és egyből a legrosszabbra gondoló tipus vagy.

Szerintem több kabát (nemcsak a tied) volt az akasztón, igy valószinűleg nem vette észre amikor megnézte.

Minek tartotta volna meg? Majd azt veszi fel, amikor sétálni mentek együtt a városba?

Szóval a kérdésedre a konkrét válaszom az, hogy Nem, nem gondolnám ugyanezt mint te. Inkább megköszönném a barátnőmnek, hogy vendégül látott és, hogy megvan a kabát. Ne őt okold azért, mert te feledékeny vagy és nem tudsz vigyázni a holmidra.

2017. jún. 4. 21:23
 14/43 A kérdező kommentje:
Úristen elolvastad amit előbb írtam. CSONTRA ÜRES a fogas. Nem az volt a kérdés h meghívnál e magadhoz, nem is ismerlek.
2017. jún. 4. 21:24
 15/43 A kérdező kommentje:
Aki nem olvassa el amit írok, csak azért ír, hogy kötözködjön mert rossz napja volt az húzzon már el
2017. jún. 4. 21:27
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Túlgondolod. Velem is előfordult hogy kerestem valamimet, de nem találtam. Pár óra múlva megy egyszer csak megláttam hogy ott lóg ahol már megnéztem. Fáradt voltam, figyelmetlen és ideges. Nem hiszem hogy kockáztatná a barátságotokat egy nyavalyás kabátért.
2017. jún. 4. 21:27
 17/43 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, hogy te mennyire hülye vagy :D Hihetetlen.

Idézlek: Másnap mentem haza és utána és 5 nap múlva vettem észre, hogy nincs meg a kabátom. - 5 nap után vetted észre???5 nap leforgása alatt szerinted egy kabát sem került a fogasra???

5 napig észre sem vetted, hogy nincs meg a rohadt kabátod, de az bizti, hogy 5 napig náluk tök üresen maradt a fogas.

Ahogy elnézem a többség szerint igenis túlparáztad, szóval ne küldözgesd innen el a válaszolókat, amikor egyértelműen itt veled vannak gondok.

Kis hisztis taknyos!!!!!

2017. jún. 4. 21:30
 18/43 A kérdező kommentje:
Te takarodj már :D ha meg se nézte előtte akkor minek hazudja azt hogy nincs ott? akkor megírom hogy bocs fáradt vagyok holnap megnézem. az egyetlen aki hisztizik itt az te vagy, ha zavar valami nyiss saját topikot
2017. jún. 4. 21:35
 19/43 anonim ***** válasza:
83%

De tényleg, ne mást hibáztass azért mert te képtelen vagy vigyázni a cuccaidra. Mindenesetre ezután én nem nagyon törném magam azért hogy találkozzunk. Simán lehet hogy elkerülte a figyelmét, mint ahogy neked is elkerülte, hiszen ott hagytad. vagy csak neked lehet?

Gondolkozz el azon hogy mindenki egy véleményen van, ami itt erikán szokott előfordulni.

2017. jún. 4. 21:38
 20/43 anonim ***** válasza:
54%
Ne bonyolítsd már túl a dolgot. Minek írná, hogy a barátja megnézte és nem volt ott, minek koptassa fölöslegesen a billentyűzetet. Valószínűleg rápakoltak valamit és nem vették észre aznap. De igazad van ne menj hozzá többet, a végén még a lelkedet is megpróbálja ellopni...
2017. jún. 4. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!