Miért beszélt ki? Tényleg k**vás lennék?
Sziasztok! Tegnap, azaz pénteken a (volt) legjobb barátnőm közölte velem délben, hogy nem akar a legjobb barátom lenni már, délután pedig egy osztálytársamnak kibeszélt. Azt mondta neki, hogy mostanában nagyon sokszor hordok haspolókat, ami nagyon k**vás (hozzáteszem, egyrészt nem szerettem volna nap végére megsülni, ráadásul, maximum 3-5cm látszott a hasamból, mert magasított derekű nadrágot vettem fel hozzá, nehogy valakinek problémája legyen belőle), és hogy a következő lépés az lesz, hogy már a sarkon fogok állni (12 évesek vagyunk -.-). Most is, hogy írom ezt a kérdést, könnyezek, mert nagyon bánt, hogy soha nem beszéltem ki őt, de ő mégis megtette. Egyébként, ő sosem vett még fel egyetlen egy rövidnadrágot, vagy ujjatlant sem, nála csak a hosszú ujjú póló és a hosszúnadrág létezik.
Miért csinálta ezt? Nagyon rosszul esett ez most nekem, és az még inkább, hogy nagyon bíztam benne.. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!