Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért beszélt ki? Tényleg...

Miért beszélt ki? Tényleg k**vás lennék?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap, azaz pénteken a (volt) legjobb barátnőm közölte velem délben, hogy nem akar a legjobb barátom lenni már, délután pedig egy osztálytársamnak kibeszélt. Azt mondta neki, hogy mostanában nagyon sokszor hordok haspolókat, ami nagyon k**vás (hozzáteszem, egyrészt nem szerettem volna nap végére megsülni, ráadásul, maximum 3-5cm látszott a hasamból, mert magasított derekű nadrágot vettem fel hozzá, nehogy valakinek problémája legyen belőle), és hogy a következő lépés az lesz, hogy már a sarkon fogok állni (12 évesek vagyunk -.-). Most is, hogy írom ezt a kérdést, könnyezek, mert nagyon bánt, hogy soha nem beszéltem ki őt, de ő mégis megtette. Egyébként, ő sosem vett még fel egyetlen egy rövidnadrágot, vagy ujjatlant sem, nála csak a hosszú ujjú póló és a hosszúnadrág létezik.

Miért csinálta ezt? Nagyon rosszul esett ez most nekem, és az még inkább, hogy nagyon bíztam benne.. :((

2017. jún. 3. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy csak irigykedik?
2017. jún. 3. 19:48
 2/5 anonim válasza:
50%
Baratnod nagyon el lehet kenyeztetve, rosszabb mint egy pletykas venasszony. Ne sirj tunderke <3
2017. jún. 3. 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, akit érdekel, annak ki tudom másolni privátban, amit "neki" fogalmaztam, de egyébként tegnap hívtam, és kinyomta, majd kikapcsolta a telóját :'((
2017. jún. 3. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki az egyik pillanatról a másikra közli veled, hogy bocs, de már nem vagyunk barinők, azért nem kár, valószínűleg soha nem is volt igaz barát. Amiatt pedig ne te érezd rosszul magad, hogy kibeszélt, tudod hány ilyen lesz még az életben? Akárhova mész, mindig lesznek olyanok, akiknek nem fog tetszeni amit csinálsz, de ahhoz már gyávák, hogy a szemedbe mondják, inkább kibeszélnek. Meg kell tanulni nem foglalkozni ezekkel és sz_rni a fejükre. Még akkor is, ha te azt a valakit a barátodnak hitted. Örülj neki, ha te nem vagy ilyen, és tartsd meg ezt a jó szokásodat.
2017. jún. 3. 20:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nekem is.. :"( akkor inkább megszakítom vele a kapcsolatot, és nem beszélek vele :(
2017. jún. 4. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!