Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék neki segíteni...

Hogyan tudnék neki segíteni anélkül, hogy megbántatnám/túl sok lennék stb?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, nagyon jó fej, sokat segít(ett) nekem egy kis "projekttel" kapcsolatban. Most úgy alakult, hogy kirakták a munkahelyéről. Továbbra is szeretne beszélgetni velem, és persze én is szeretném folytatni ezt a - talán mondhatom, hogy - barátkozást. De hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Nem akarom, hogy úgy érezze, hogy sajnálatból maradok kapcsolatban vele (nyilván sajnálom, hogy így alakultak a dolgai, de ez nem "lesajnálás...") és azt sem, hogy "túl sok" legyek neki... Hogyan lehet egy ilyen helyzetet "jól" kezelni? Ja, én harmincas nő vagyok, ő ötvenes férfi.
2017. márc. 30. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
I am does not knew. Bocsi :/
2017. márc. 30. 11:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell érezni. Beszélgess vele, érdeklődj iránta, hallgasd meg. Akár tanácsokat is adhatsz neki, de csak mértékkel.
2017. ápr. 2. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!