Miért bunkók a máv jegykiadói? Vettem két jegyet, és mint ha bűnöző lennék úgy beszélt hozzám.
Figyelt kérdés
Mezőtúrról megyek Budapest Nyugatiba.
Kértem egy jegyet gyorsvonati pótjeggyel ceglédik. Ceglédtől BP Nyugatiig a Torontál icre jegyet első osztályra. Teljesen kiakadt a nő. Minek ennyi jegy? Nem lesz jobb ha gyorsvonatra adna, minek első osztály?
2016. nov. 24. 12:28
2/14 anonim válasza:
ne általánosits! Embere válogatja
3/14 anonim válasza:
Mondjuk ha tényleg így volt az eset és nem hallgatott el semmilyen körülményt a kerdező, az elég gáz. Teljesen felesleges megjegyzéseket tenni az utas igényeire. Én sem örültem, amikor egy laza forgalmú hajnali időszakban elkezdte húzni a pénztárosnő a száját, hogy ő nem szereti, ha kártyával fizetnek... Rosszul fizetett meló és sok hülye emberrel találkoznak, gondolom ezért nem mind a customer service hőse.
4/14 anonim válasza:
Aki ilyen helyen lehúz éveket az már egy kanál vízben megfojtana minden utast..Rossz munka nagyon rossz fizetés hülye főnökség..és azt se lehet mondani már hogy találnak helyette mást ,mert már nem igaz ,nem találnak.Örülnek hogy Házsártos Béláné még nem mondott fel, és van aki beül oda nap mint nap. Vonj vállat és fizesd ki aztán balra el, jó esetben nem látod többet.
5/14 anonim válasza:
Rossz munka? Ül egy fűtött helyiségben és az az össz dolga hogy adja amit kérnek.
Akinek ez rossz munka annak ajánlom a kőműves vagy ács szakmákat, -5 fokban a tetőn, egyenjogúság jegyében természetesen.
6/14 anonim válasza:
Ez másként rossz.Itt hülyébbnél hülyébb ,értetlen ,agresszív suttyó emberek hadával kell naponta küzdeni és lélekölően monoton. Ha irigyled ,akkor csináld.
7/14 anonim válasza:
Azért furcsa, hogy az hülyéz másokat aki annyira hülye, hogy csak ilyen munkára alkalmas.
8/14 anonim válasza:
Ez nem alkalmasság kérdése. Ezt is csinálni kell valakinek.
9/14 anonim válasza:
Persze, de nem az fogja csinálni aki pl tud házat építeni.
De hagyjuk ez látom magas neked.
Két jegyet kérek bárhova, bármikorra. Ja és készpénz lesz hogy könnyebb legyen.
10/14 anonim válasza:
én egy rendes, értelmes jegykiadó kalauzzal találkoztam a minap. Kértem tőle jegyet, nagyon barátságos volt, félárba adta számla nélkül okosba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!