Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy tudnék barátokat találni?

Hogy tudnék barátokat találni?

Figyelt kérdés

Meleg srác vagyok, és lány barátot szeretnék. (Fiúkkal is szívesen beszélgetnék, csak velük szemben gátlásos vagyok, na, meg félreérthető, mert simán lehetne azt gondolni, hogy bejön az adott illető.)

Lányokkal tudok beszélgetni, előttük meg tudok nyílni, felszabadulni.

Külsőre fiús vagyok, de a belsőm érzékeny, és a hobbijaim is csajosak.

Falun élek, nagyon vidéken, tényleg rossz környezet.

Folyton egyedül vagyok, itthon ülök, ami rossz. Igyekszem barátokat szerezni, csak mégsem mehetek oda az utcán lányokhoz, hogy "Akarsz meleg barátot?".

(Azért emelem ki a meleget, mert számomra fontos az őszinteség. És, ha az adott személynek nem mondanám ezt el, úgy érezném, hogy valamiért nem teljes a barátságunk. Hiszen önmagamat akarom adni, és ehhez hozzá tartozik az, ami vagyok.)

Azt meg nem akarom, hogy valakivel elkezdünk beszélgetni, megkedvelem, és kiderül egy hét után, hogy hoppá, hát ő homofób.

2017. máj. 31. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. Hány éves vagy?

Én szívesen barátkozom veled. :)

(22/Nő)

2017. máj. 31. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
írj ha gondolod :)
2017. máj. 31. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egy NEM hetero fiú vagy...ha gondolod írjál (barátság céljából)
2017. jún. 1. 18:41
 4/4 anonim válasza:
Nekem is írhatsz ha akarsz 14/L
2017. jún. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!