Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az egyik legjobb barátnőm...

Az egyik legjobb barátnőm most árult el engem másodjára pár hónap alatt! Mélységesen csalódtam benne, és nem tudom, most mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Már 2 éve legjobb barátok vagyunk, csak most mar mellette ülök (az elozo barátnőm elviselhetetlen volt, úgyhogy eljutottunk addig, hogy mar nem vagyunk barátok).

1. Eset:

A régi barátnőmmel, most nevezzük Pankának, mikor osszevesztunk, a mostani legjobb barátnőm, most legyen Dorina, megkérdezte, hogy most mi van Pankával. Én meg leírtam neki mindenegyes dolgot, ami zavart Pankában. Erre meg Dorina elküldte ezt az üzenetet Pankának! Igazából egyáltalán nem volt olyan a levelem, amitől mélységesen meg lehet bántódni, és nem is különösebben érdekelt, mert így végre felnyílt Panka szeme, hogy ez nem mehet így tovább. Viszont ekkor nagyot csalódtam Dorinában. Még tagadta, miután kiderült, hogy az az üzenet lett elküldve Pankának, amit CSAK IS KIZÁRÓLAG Dorinának küldtem el. Ez kb. 3 hónapja volt, azóta sikerült megemésztenem, és gondoltam adok neki mégegy esélyt, mert láttam rajta, hogy tényleg nagyon megbánta.

2. Eset:

Szerelmes vagyok egy fiúba, most legyen Tibi. Ezt az öt legjobb barátnőm (és Panka) tudja. Ma odajött hozzam az egyik osztálytársam, hogy "Na mivan, szerelmes vagy? Tudom én! Ugye a Tibibe?" Ezen tökre leblokkoltam. Nem értettem, honnan tudhatta meg. Az öt legjobb barátom közül ketten (plusz Panka, akivel már egészen jóban vagyunk) egész nap mellettem, vagy a közelben voltak. Ketten a legjobb barátaim közül nem voltak mindig velem, az egyik Dorina. Szóval a kettő közül "a másik" mondta, mikor kerdeztem, hogy honnan tudhatta meg az osztálytársam, hogy kibe vagyok szerelmes, hogy hallotta, mikor Dorina elmondta annak az otársamnak, meg megegynek. Aztán az a bizonyos otársam is igazolta, hogy Dorinától tudja. Es Dorinatol, meg mikor kerdeztem, ráfogta Pankára!!! 1: Panka végig a szemem elott volt. 2: Panka egyáltalán nem ekkora szemet. Es mivel 2 ember is igazolja, meg a bizonyos 1. Eset után en mar simán elhiszem, hogy Dorina volt.

Egyszerűen akkorát csalódtam benne, hogy le sem lehet irni! Szerintetek holnap kitálaljak neki, hogy tudok mindenről beleértve az elozo esetet is? Vagy adjak neki egy utolsó utáni esélyt? Bar ez mar eleg necces lenne, ki tudja, mit árul meg el a többieknek??? A kovetkezo vajon mi lesz?! Elmondja magának Tibinek, hogy szerelmes vagyok bele?! Mert ezek után Kinézem belőle.

Köszi előre a válaszokat, hatalmas segítség lenne! 😖😖😖

Es ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lett.

2017. máj. 30. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Olyan érdekes, hogy ezek ilyen tipikus tiniproblémáknak tűnnek, de bizony idősebbek is csinálnak ilyet. Velem az esett meg, hogy egy ismerősöm bevitt egy munkahelyre és utána ugyanígy kavarta a szart nekem. Harmincéves létére. Remélhetőleg ez a Dorina kinövi ezt és értelmesebb dolgokra használja majd a szabad kapacitását. A helyedben én nem barátkoznék, nem bizalmaskodnék vele.
2017. máj. 30. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Mind a hatan jönnétek doga előtt, hogy mi hogy van... oh de jó emlékek.
2017. máj. 31. 00:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Nyavalygást nem olvasom el, mert nem érdekel.

Barátokkal kapcsolatban gyakran fogsz belefutni ilyen árulásba az életed során. Egyszerű a képlet, nem kell elvárásokat támasztani, és akkor nem fog csalódás érni!

Aki tényleg igazi barát, arról meg tudni fogod hogy ő az, és neki mondhatod el, amit senki másnak sem...

2017. máj. 31. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg igaz, hogy ez tiniproblémának tűnik, de a felnőttek is egész nap ilyeneken játsszák a sértődősdit egymás között, csak "nagyban". Pl. nem az a nagy titok, hogy kibe vagy szerelmes, hanem hogy mennyi a fizetésed vagy ilyesmi. De a szituáció ugyanaz.

A helyedben nem adnék több esélyt a lánynak, mert úgy látszik, hogy ilyen pletykafészek természete van, az ilyen úgysem fog megjavulni, lehet, hogy észre sem veszi, ha eldumál valamit. A rosszabb eset, amikor direkt, rossziundulatból mondja el. Rajtad áll, hogy mit akarsz vele kezdeni, ha nagyon mérges vagy rá, akkor dobd ki, és ne barátkozz vele többet, és semmit ne mondj el neki. Ha megtudod, hogy rosszindulatból pletykál ki, akkor tehát tedd ezt. De ha viszont csak arról van szó, hogy észre se veszi, hogy pletykál, akkor ne dobd ki, viszont ne is mondj el neki többet semmit.

2017. máj. 31. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!