Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért lett beképzelt a barátnő...

Miért lett beképzelt a barátnőm, amióta férjhez ment és gyereke szüeltett?

Figyelt kérdés
Komolyan, mintha ez a világon csak az ő kiváltsága lenne. Úgy érzem, engem le is néz amiatt, hogy még "csak" barátom van...idegesítő!!
2017. máj. 28. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Talán azért mert büszke rá, hogy előbb ment férjhez és utána született gyereke?

(Manapság nem olyan könnyű férjet fogni, nem nagyon nősülnek a fiúk)

De az is lehet, hogy csak te érzed így.

Egy férjes, gyerekes asszonynak már más dolgok a fontosak, mint azelőtt.

2017. máj. 28. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szard le nekem is volt ilyen ismerősöm, én megszakítottam vele a kapcsolatot.
2017. máj. 28. 15:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Fenét ment előbb férjhez! És attól hogy neki már gyereke van, nen kell így viselkedni!
2017. máj. 28. 15:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocs' de te írtad így:

"...férjhez ment és gyereke szüeltett!"

Ha nem tetszik neked ahogy viselkedik, akkor beszéld ezt meg vele, mert ezért vagytok barátok, vagy mi a fene.

Ha utána is problémád van vele, akkor keress másik barátnőt, mert ez már nem barátság.

2017. máj. 28. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert az anyaság sok nőnek azt jelenti, hogy "valaki" lett. Főleg akkor van ez, ha az élet más területén nem boldogul, és amikor gyereke lesz, akkor úgy érzi, hogy ez már valami, mint anya, valamiféle méltósága van a társadalomban.

Valószínűleg ezért van az, hogy aki még nem anya, azt viszont lenézi, nem tartja magával egy szinten lévőnek, és ezért ilyen veled.

Szerintem is szánalmas ez a viselkedés, aki így kezeli a barátnőit, az nem igazi barátnő. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, és figyeld meg, hogy nem is fogja érdekelni, de meglásd, hogy ha baja lesz, neked fog legelőször rinyálni...

2017. máj. 28. 20:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso, ki fogom probalni..a legrosszabb, hogy olyan reg ots baratok vagyunk, hogy arra sem emlekszem miota...o nekem mindig is a baratom volt :(
2017. máj. 28. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Miben nyilvánul meg az, hogy lenéz?

Egyébként nagyon sok nő a szülés után megválzozik, szóval nem tudom mennyire feléd irányuló ez a dolog, de érdekelne, hogy konkrétan milyen értrlemben változott meg a viselkedése.

És az is kérdéses, hogy vagytok-e olyan kapcsolatban, hogy ezt meg tudjátok beszélni. Mert ha nem, akkor ott már ténxleg van valami, ami nem stimmel.

2017. máj. 29. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Férfiként teszem fel a kérdést:

Mégis miért baj az, hogyha egy nő büszke arra, hogy férjhez ment és gyereke született?

Van egy olyan érzésem kérdező, hogy te is alaposan eltúlzod a reakciódat a viselkedésére. Amit te beképzeltségnek látsz, az egyszerűen csak az utóhatásai lehetnek a történéseknek. Gondolom egy nőnek a szülés - főként ha FÉRJTŐL van a gyerek - elég jelentős esemény, és gyanítom nem megy egyik pillanatról a másikra a érzelmi/értelmi alkalmazkodás a változásokhoz.

Megsúgom mindenkinek amúgy, hogy ez lenne a normális életmodell. Család, házasság, gyerek. Nem ez a mostani "modern" felfogás, ami napról-napra egyre jobban tönkreteszi a társadalmat.

2017. máj. 29. 08:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso! Nem volna azzal semmi baj ha csak buszke lenne ra. Hidd el, kepes vagyok megkulonboztetniba buszkeseget a bekepzeltsegtol.
2017. máj. 29. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!